Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmeyeceğim

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Şıra Meydan’ında esnaf ziyareti sonrası Gümüşkavak’ta vatandaş ile bir araya geldi. Yaptığı gezilerde yoğun ilgi ile karşılanan bağımsız aday Çoban elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmem dedi.

Sanayi Esnafından Sönmez'e Yoğun İlgi! Siz arkanıza yaslanın biz artık yeter diyoruz

Elazığ İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez Sanayi Mahallesinde esnaf ile bir araya geldi.    Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Sönmez, sorunları dinleyerek çözümüne ilişkin notlar aldı.  Mevcut yönetimden bıktığını bildiren Sanayi Esnafları  daha önce verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, artık yeni vekiller görmek istediğini vurguladılar. 

CHP’li Erol’a vatandaşlardan yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında kentte esnafla bir araya geldi. Erol’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Nazırlı: Elazığ’ı aldatmaya çalışıyorlar

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da “Cumhurbaşkanına verelim ama AK Parti’ye oy vermeyelim” şeklinde karanlık bir algı yürütüldüğünü belirterek İstanbul’daki siyasi tecrübelerin ve büyükşehir belediyesinin CHP’ye geçmesiyle ortaya çıkan acı gerçeğin Elazığ’da bu oyuna düşülmemesi gerektiğine en büyük örnek olduğunu söyledi.

Keleş: 14 Mayıs Cumhur İttifakının zafer günü olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etti. 

Yanılmaz: Elazığ’ın hiçbir problemine duyarsız kalmayacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçilmeleri halinde Elazığ’ın hiçbir problemine duyarsız kalmayacaklarını söyledi. 

İyi Parti Elazığ 1.Milletvekili Adayı Sönmez Elazığ Cem Kültür Vakfını ziyaret etti

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden İrfan Sönmez, Elazığ Cem Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Vakfın Başkanı Cafer Yeşil ile sohbet eden Sönmez, yapılan ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı: 14 Mayıs’a Kadar Elazığ’da adım atılmadık yer bırakmayacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için saha çalışmalarını ara vermeksizin sürdüreceklerini vurgulayarak bu kapsamda şehrin beklenti ve taleplerini anlayarak etkin bir hizmet anlayışı geliştireceklerini söyledi.

Demiröz: Ak Parti çok güçlü bir şekilde geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Elazığ’da önemli açıklamalarda bulundu.

Kapalı Çarşı esnafından Sönmez'e yoğun ilgi! Sizi mecliste görmek istiyoruz

Elazığ İyi Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, seçim çalışmaları kapmasında temaslarını sürdürmeye devam ediyor. 

Milletvekili Erol: GES sorununuzun çözümü ile ilgili önerileri seçim bildirgemize koyduk

GES projesi ile ilgili önce teşvik edilen daha sonra çıkarılan yönetmelikle mağdur edilen yatırımcıları ziyaret eden Milletvekili Erol, buradaki ilgili kişilerin yaşadıkları sorunları dinledi. Daha önceden de mağdur yatırımcılarla birebir görüşerek onların sorun ve taleplerini ilgili yerlere ileten Milletvekili Erol, yaratılan mağduriyetin giderilmesi ve yatırımcıların doğal hakkı olan konuyu Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın’a da iletti.  Milletvekili Erol, seçimi kazandıkları takdirde sorunun çözümü için bir haftalık süre içerisinde kurulacak olan kabinede Enerji Bakanları Ahmet Akın’ın ilk çözeceği konu alacağını kaydetti.  

Yanılmaz: Bu şehri menfaat aracı olarak görenlere teslim etmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın şehre faydası olan insanlara ihtiyacı olduğunu ve bu şehri menfaat aracı olarak görenlere teslim etmeyeceklerini söyledi.

Milletvekili Erol: Benim milletvekilliğimi yok saydılar, halk da onları yok saydı ve bugün dördü de yok

Geçtiğimiz cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) halkın teveccühü ile 41 yıl aradan sonra milletvekili olarak seçilen Gürsel Erol, geçen 5 yıllık süreçte kendisini üzen tek şeye değinerek, “ Bu şehrin AK Partili dört milletvekili ve bu şehrin siyaset dinamikleri beni yok saydılar. Yani 41 yıl aradan sonra CHP’den seçilmiş ve sonrasında halkın içinden halkla hemhal olan bir milletvekili olarak beni yok saydılar. Ama nereden nereye geldik. Onlar benim milletvekilliğimi yok saydılar ama halk da onları yok saydı. Bugün dördü de yok” dedi. 

Açıkkapı: “Muhtarlarımızın da bize olan inancı ve güveni tamdır

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, muhtarların Ak Parti’ye ve onun siyasi hareketine inandığını ve güvendiğini söyledi.

Milletvekili Adayı Öz: Kılıçdaroğlu’nun hayatında tek bir başarı yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Keleş: Millet İttifakı milleti kandırmaya çalışıyor

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Millet ittifakını sert bir dille eleştirerek, “Kurulan masanın altındakileri de üstündekileri de yanındakileri de biz çok net görüyoruz ve biliyoruz. Bu süreçte yaşanan bir HDP gerçeği var. HDP’li Sırrı Sakık çıkıp şunları çok rahat söyleyebiliyor, “Neler paylaştığımızı, bize neler vaat ettiğinizi çıkın millete söyleyin” diyor. Ama bu taraftaki insanlar bunu çıkıp söyleme gereğini duymadan insanları kandırmaya çalışıyorlar.” dedi.

Toplam 283 haber.