Nazırlı: Elazığ'ı aldatmaya çalışıyorlar

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'da 'Cumhurbaşkanına verelim ama AK Parti'ye oy vermeyelim' şeklinde karanlık bir algı yürütüldüğünü belirterek İstanbul'daki siyasi tecrübelerin ve büyükşehir belediyesinin CHP'ye geçmesiyle ortaya çıkan acı gerçeğin Elazığ'da bu oyuna düşülmemesi gerektiğine en büyük örnek olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Elazığ’da yaptığı saha çalışmalarında özellikle genç seçmenin büyük bir ilgisiyle karşılaşan Nazırlı, temaslarına ara vermeden devam ediyor.
Gün içerisinde Yeni Mahalle'de esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Nazırlı, ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Nazırlı: Elazığ'ı aldatmaya çalışıyorlar

Elazığ’ı bekleyen tehlikeye karşı seçmeni uyaran Nazırlı, açıklamasında şunları kaydetti: “Ben İstanbul ve Ankara’da uzun yıllar siyasetin içerisinde bulundum. Şimdi Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle gurbetten memleketimize dönmüş olduk. Burada yaptığımız saha çalışmalarında görüyorum ki gerçekten Elazığ’da Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Türkiye Yüzyılı’na taraf bir gönül birliği yapılmış. Ancak saha çalışmalarımız kapsamında görüyorum ki “Cumhurbaşkanına verelim ama Ak Parti’ye oy vermeyelim” gibi karanlık ve kirli bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Tam da bu nokta İstanbul Büyükşehir Belediyesi örneği karşımıza çıkıyor.

Nazırlı: Elazığ'ı aldatmaya çalışıyorlar

Bunu en iyi yaşayanlardan biri de benim. Hem bir siyasetçi hem de bir vatandaş olarak bunu gördük. “Her şey iyi olacak” algısıyla İstanbul’un nasıl bir israf ve çökerme sürecinde gördük. Şeffaf olacak denilen ihalelerin yüzde 1’ini bile canlı yayınlamayan, adil olacağız diyenlerin örgütle iltisakları kişileri yönetici kadrosuyla işe alanlar, ulaşımdaki bakım ve onarım ihalesini yeni kurulmuş bir şirkete vererek dünyaca ünlü markaları yeterli görmeyim ulaşımı kilitlenmiş bir hale getirenlerle gördük. İnanıyorum ki Elazığ, bu tuzağa düşmeyecektir. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz. Son olarak bir bilgi daha vermek istiyorum bunu bir müjde olarak değil de bir çaba olarak düşünelim. Özellikle genç kardeşlerimiz bizlere yerli otomobilimiz Togg’u yakından görmek istediklerini çok defa ilettiler. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Şu anda bir yoğunluk var ama en kısa zamanda inşallah Elazığ’ın yollarında da yerli otomobilimizi görmüş olacağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN