Açıkkapı: 14 Mayıs'a Kadar Elazığ'da adım atılmadık yer bırakmayacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için saha çalışmalarını ara vermeksizin sürdüreceklerini vurgulayarak bu kapsamda şehrin beklenti ve taleplerini anlayarak etkin bir hizmet anlayışı geliştireceklerini söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

2023 seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. 
Açıkkapı, ilçe ve beldelerle birlikte şehir merkezinde de vatandaş ve esnaflarla olan temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda teşkilat mensubu olan bir çiftin nişan merasimine katılan Açıkkapı, çifte mutluluklar diledi. Daha sonra İl Özel İdaresi’nde personel ve idareciler ile İl Özel İdaresi Makine İkmal Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Adayı Açıkkapı, tüm saha personelleri ve İl Özel İdaresi idari ekibine ev sahiplikleri için teşekkürlerini iletti.

Açıkkapı: 14 Mayıs'a Kadar Elazığ'da adım atılmadık yer bırakmayacağız

Şehit Bünyamin Torğut İlkokulu'nu da ziyaret eden Açıkkapı, öğretmenler ve idareciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Salıbaba Mahallesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Adayı Açıkkapı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında şehrimizin sivil toplum kuruluşlarını da unutmayan Açıkkapı, Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Ayhan Atlan ile federasyon üyesi muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Açıkkapı, ziyaret ve temaslarının yanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz’ün katılımıyla Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyasetin öznesi kadınlar” konulu programa katılım sağladı.

Açıkkapı: 14 Mayıs'a Kadar Elazığ'da adım atılmadık yer bırakmayacağız

Saha çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Açıkkapı: “İnşallah 14 Mayıs’a kadar Elazığ’da basmadık yer bırakmayacağız. Hemşerilerimizin beklenti ve taleplerini alarak bundan sonraki süreçte daha etkin hizmet etme fırsatını yakalayacağız. Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN