CHP'li Erol'a vatandaşlardan yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında kentte esnafla bir araya geldi. Erol'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Erol, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sabah saatlerinde Gazi Caddesini gezen Erol, burada esnafla bir araya geldi. Esnafın durumunu sorup sorun ve taleplerini dinleyen Erol, iktidara geldiklerinde, esnafın sorunlarını bir bir çözeceklerini söyledi.

CHP'li Erol'a vatandaşlardan yoğun ilgi

Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanına geçen Erol’a burada bulunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla bir araya gelip hatırlarını soran Erol, seçime az bir süre kaldığını ve CHP’nin emin bir şekilde hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerini kazanacağını, bunun için de tüm vatandaşların kendilerine destek vermesi gerektiğini dile getirdi. Adeta mini mitinge dönüşen ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Gürsel Erol, “Seçimlere çok az bir zaman kaldı.

CHP'li Erol'a vatandaşlardan yoğun ilgi

14 Mayıs seçimleri ülkemizin kaderinin yeniden çizileceği önemli bir dönemeçtir. Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bize gönül vermiş herkesin en bir tane AK Partili ve MHP’li vatandaşı ikna etmesini istiyoruz. Elazığ’da önemli bir seçime hazırlanıyoruz. Gönlümüzde yatan tabi ki de 5 milletvekilinin tamamını kazanmak. Bunun için, siz değerli hemşehrilerimizden azami destek bekliyoruz. Gittiğimiz her yerde bize önemli bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bu bizi mutlu ettiği gibi sorumluluğumuzu da hatırlatıyor. Seçimden sonra, ülkenin kanayan yaralarını bir bir çözeceğiz. Memurlara, emeklilere, asgari ücretlilere, esnafa, ev hanımlarına, kısacası Türkiye’de 85 milyon vatandaşımızın hepsine kucak açıp sorunlarını kendi sorunlarımızmış gibi görüp kesin kes çözeceği” dedi.

CHP'li Erol'a vatandaşlardan yoğun ilgi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN