Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığlı Polis Memuru Uğur Bulut hayatını kaybetti 

Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Elazığlı Uğur Bulut, namaz kılarken geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. 

Şimdi onlar düşünsün?

Hiç şüphesiz son günlerin en sıcak gündemi ekonomik kriz. Market fiyatlarındaki fahiş rakamlar, akaryakıt ürünleri, demir ve çimento gibi malzemelerdeki baş döndüren rakamlar derken dolar kurundaki sert düşüş. Daha on gün önceye kadar seçim ha seçim diye kendini paralayan muhalefet partilerin başkanlarının ülkedeki geçim problemini görmezden gelmesi de cabası.

Elazığ Belediyesi’nden Yunus Emre tiyatro oyununa davet 

Elazığ Belediyesi tarafından "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yunus Emre” adlı tiyatro oyununun ikinci gösterimi 25 Aralık Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak. 

2022 vergi ve harç tarifesi Resmi Gazete'de

2022 yılında vergi, harç ve cezalarda yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak belirlenmişti. Yeni yılda uygulanacak tarifeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dolar 17 liraya yürüyor! 

Merkez Bankası'nın faiz indirim kararı sonrası 15.74 lirayı gören dolar bu sabah yeniden yükselmeye başladı ve 16 lirayı aştı. Saat 12:30 itibariyle dolar 16.45 liranın üzerine çıkarken, euro da 18.64 lirayı aştı. Gram altın ise 943 lira.

Asgari ücret zammı bugün belli oluyor! 

7 milyondan fazla insanın merakla beklediği 2022 yılı için asgari ücret zammı bugün belli oluyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün sat 11:00'de Çalışma Bakanlığı'nda toplanıyor.

Vali Toraman, Sivrice’de mahalle ve köy muhtarlarını dinledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Sivrice ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Erdoğan konuştu dolar 14'TL'ye dayandı Davutoğlu tepki gösterdi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası doların 14 TL'ye dayanması üzerine sosyal medya hesabından "Bu konuşmalar TL’ye taammüden saldırı niteliği kazandı." dedi.

Ayfer Özbey kadın kolları başkanı oldu 

Şavaklılar Derneği kadın yönetimini oluşturdu. Kadın Kolları Başkanlığına Ayfer Özbey getirildi. 

Başkan Gür, yılbaşında emeklilere zam istedi 

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Vedat Gür, yılbaşında 13 milyon emeklinin maaşına zam talep etti. 

Kömürhan Köprüsü’nün her iki yakası ağaçlandırılıyor

Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tünelinin Elazığ ve Malatya yakasında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. 

Gram 680 çeyrek 1100 lira oldu! 

Altın fiyatları iç piyada dolar/TL kurunun sert yükselmesinin etkisiyle tarihi rekorunu yineledi. Gram altın 680 liradan alıcı bulurken çeyrek 1100 lirayı aştı. Uzmanlara göre yükseliş sürecek.

EBEGEM Kurslarına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından ücretsiz olarak açılan kurslar, uzman hocalar eşliğinde eğitimlerini sürdürüyor. EBEGEM bünyesinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler, donanımlarını artırarak istihdam edilebilirliklerine katkı sağlayıp geleceklerine yatırım yapıyor ve meslek sahibi oluyorlar. Düzenlenen kurslar sonunda kursiyerlere, Milli Eğitim İl Müdürlüğü onaylı sertifika veriliyor.

Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyelerini gönderdi   

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyeler gönderdi.   

Hak sahipleri için anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Baskil ile köylerindeki konutlarının ve Elazığ Merkez Mahallelerinde yapılan işyerlerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu. Yapılan açıklamada konut ve işyerini 45 günlük süre içinde almayanların hak sahiplikleri iptal edilecek. 

İl Özel İdare toplantıları sürüyor

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarında İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı stratejik planında yapılan değişiklik görüşüldü. Taslağa göre il özel idaresinin toplam bütçesi 105 milyon 550 bin olarak belirlendi. 

Toplam 283 haber.