Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Genç işsizlik Elazığ’ın en önemli problemidir

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, genç işsizlik Elazığ’ın en büyük problemidir’ dedi. Milletvekili Adayı Çoban açıklamasında şunları söyledi.

Yanılmaz: Muhalefet zihniyeti hem kör hem de nankör

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini belirterek; “Bu devasa hizmetleri görmemek için hem kör hem de nankör olmak lazım. Maalesef muhalefet hem kör hem de nankör.” dedi.

Milletvekili Erol: İhtiyaç olan bölgelerde kapatılan köy okulları yeniden açılacak 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Nazırlı Kadınlara Seslendi: Zaferimizin baş aktörü, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı kadınlarımız olacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı kadınlara seslendiği konuşmasında, 21 yıldır Ak Parti’ye büyük bir destek veren kadınların, 14 Mayıs tarihinde de zaferin baş aktörü olacaklarını ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasında kadınların önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: 14 Mayıs seçimi kader seçimi olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurgulayarak, “Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir.” dedi.

Prof. Dr. Keleş’ten muhalefete bakanlık eleştirisi: Bu iş konuşmakla olmaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine devam etti. 

Açıkkapı: Elazığ oyuna gelmeyecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle ayrılmasının çok büyük önem taşımasının yanında Ak Parti’nin parlamentoda güçlü olmasının da kritik bir durum olduğunu ve buna karşı yürütülen algıya karşı Elazığ’ın oyuna gelmeyeceğini söyledi.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Arıcak’ta Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Arıcak ilçesinde seçim iletişim merkezi açılışı gerçekleştirdi. 

Erol, Bakanlık yolunda

İlimiz milletvekili Gürsel Erol'un CHP içindeki etkinliği, sadece 60 kişiden oluşan Parti Meclisi Üyesi olmasından kaynaklanmıyor.

Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan’dan İrfan Sönmez’e destek ziyareti

Elazığ Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez’i SKM’de ziyaret ederek desteklerini bildirdi. 

Başkan Şerifoğulları: İstikametimizi bozmadan milletimiz için istikbalimiz için yolumuza devam etmeliyiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen Ataşehir Mahallesi SKM açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs Seçimleri'nde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız.” dedi.

Hacettepe Deplasman Giderleri Işıkver’den

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 29 Nisan Cumartesi günü Hacettepe deplasman giderleri Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver tarafından karşılanacak…

SKM Açılışında konuşan Açıkkapı: Bizim ümmet ve millet sevdamız var

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların katılımıyla adeta mitinge dönüşen Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Elazığ’ın Türkiye’nin en gelişmiş illerinin aldığı hizmeti alabilmesi için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’dan ASKON’a ziyaret

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında ASKON’a ziyarette bulundu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Öz: Milletimiz, Hdp ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha 21 yıldır bu memlekete asırlık hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Milletimiz HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.” dedi.

Nazırlı: Muhalefet söyledi diye değil milletimiz hak etti diye hizmetler yapılıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılan 1,2 milyon konutun, Elazığ’da yapılan 25 Bin TOKİ konutuyla birlikte deprem bölgesinde temeli atılan 45 bin konutun muhalefetin söylemiyle değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan hizmet sevdasıyla yapıldığını söyledi. 

Toplam 283 haber.