Keleş: 14 Mayıs Cumhur İttifakının zafer günü olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ İl Özel İdaresi, Adliye Sarayı, Defterdarlık ve Elazığ Barosu’nu ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personelle bir araya geldi. 

İlk ziyaretini Elazığ İl Özel İdaresine yapan Milletvekili Adayı Keleş, kurumun saha personeliyle sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Keleş: 14 Mayıs Cumhur İttifakının zafer günü olacak

Keleş, daha sonra Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe ve Yönetim Kurulu Üyelerini, ardından Adliye ve Defterdarlık personelini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 
Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milletvekili Adayları ile birlikte Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Siyasetin Öznesi AK Kadınlar’ toplantısına katıldı.

Keleş: 14 Mayıs Cumhur İttifakının zafer günü olacak

Keleş, aralıksız süren seçim programı kapsamında taziye ziyaretlerinde de bulunarak hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır dileğinde bulundu. 

Gazi Caddesinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Keleş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Prof. Dr. Erol Keleş, vatandaşların teveccühüyle Cumhur ittifakının seçimden zaferle çıkacağına inandıklarını kaydetti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN