Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretiyle sürdürdü.Şehrin ekonomisinin tek başına ayakta kalamayacağını, her yönüyle desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 

Prof. Dr. Keleş: 14 Mayıs seçimleri Türkiye’nin beka seçimi olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin beka seçimi olacağını vurgulayarak, “Şu anda Millet İttifakı denilen ittifakın arkasında kimler var hepsini görüyoruz. Biz Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında, ona güç vermek için, destek olmak için her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye olacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta zafer bizim olacaktır.” dedi. 

Milletvekili Erol, İhracat desteklenecek, ihracatçılarımızın finansal işlemlerinde yoğunlukla kullandıkları Eximbank’ın Elazığ’a şube açması sağlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kent merkezi, ilçe, belde ve köyleri gezerek vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Milletvekili Erol, aynı zamanda iktidara geldikleri takdirde hayata geçirilecekleri projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Elazığ ikinci üniversiteyi hak ediyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ’a ikinci üniversitenin elzem olduğunu belirtti. Milletvekili adayı Çoban, açıklamasında şunları söyledi:

Ercan: Kovancılar değişim istiyor

14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti, Milletvekili adayı Yüksel Ercan’ın girişimleri ile Kovancılar ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

İyi Parti Skm açılışında konuşan Sönmez’e vatandaşlardan yoğun ilgi

İYİ Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı, İş İnsanı Yüksel Ercan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Kovancılar ilçesinde açıldı. 

Milletvekili Erol: Önemli olan insanların bana gönlünü açmasıdır 

Önemli olanın sandıktan çıkan oy olmadığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Önemli olan bana insanların gönlünü açmasıdır. Oy veren vermeyen herkesin gönlüne girebilmek, onların sevgisini ve güvenini kazanabilmek benim için her şeyden önemliydi. Bunu görüyorum ki başarmışım” dedi. 

Yanılmaz: Gençler bize güveniyor ve ilk oyum AK Parti’ye diyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Nazırlı Elazığlı Gençlere Seslendi: Beklenen gün kapımıza dayanmıştır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı genç seçmenlere seslenerek 14 Mayıs Seçimlerinin büyük önem taşıdığını ve gençlerin destekleriyle zaferin yakın olduğunu söyledi. 

CHP’li Erol’dan Pertek Köprüsü çıkışı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karadeniz Bölgesini Doğuya, Tunceli ile  Elazığ’ı en kısa yoldan bağlayacak Pertek köprüsünün bazı rant çevreleri nedeni ile 50 yıldır yapılmadığını belirterek, köprüyü yapmanın kendi iktidarlarına nasip olacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Öz: Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Hicret, Kızılay, Gümüşkavak ve Aksaray mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AÇIKKAPI: Feraseti yüksek olan bu millet, büyük resmi görmüş, kararını vermiş

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim gezilerinde gördükleri manzaranın kendilerini memnun ettiğini belirterek; Bizim milletimizin feraseti yüksektir. Bu sayede büyük resmi görmüşler, kararını vermişler.” dedi.

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN AVUKATI, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ESKİ GENEL BAŞKAN  YARDIMCISI AV. SELAMİ EKİCİ’DEN, AV İRFAN SÖNMEZ’E BÜYÜK DESTEK

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez’e toplumun her kesiminden destek yağıyor.

Milletvekili Gürsel Erol’a Baskil’de yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Baskil’de vatandaşlarla bir araya geldi.   İlçe halkı Erol’a büyük ilgi gösterdi. 

Milletvekili Erol: Bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

5 yıldır Elazığ’da milletvekilliği  yaptığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim. Bugün aranıza gelirken 4 milletvekilinden 4’üde gitti ama ben yine bugün sizin içinizdeyim” dedi. 

Milletvekili Adayı Keleş: Şehrim ve ülkem için hayallerim var

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’a ve Türkiye’ye katkılar sunmak için ciddi anlamda çalışacağını belirterek, “Ben gittiğim her görevde önce hayal ederim. Bu hayal bana hedefler ortaya çıkarır. Bu hedeflerin içerisinde de inşallah milletvekili olduğum sürede hem şehrime hem ülkeme ciddi anlamda katkılar sunacağımı düşünüyorum. Buna hepinizin huzurunda söz veriyorum.” dedi.

Toplam 283 haber.