Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Eczacılar Odası’ndan iftar yemeği

23. Bölge Elazığ Eczacı Odası, düzenlediği iftar yemeği ile eczacılarla bir araya geldi. 

AGD’den kitap okuma etkinliği 

Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması amacıyla Anadolu Gençlik Derneği’nin zamansız ve mekansız kitap okuma” sloganı ile düzenlenen etkinlikte çocuklar, Cemiloğlu Parkı önünde kitap okudu. 

Başkan Albayrak, galericilerin sıkıntılarını dinledi 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, galericilerin sıkıntılarını dinledi. Galericiler Sitesi Başkan Ercan Yılmaz ile bir araya gelen Başkan Albayrak, esnafların sıkıntılarını çözmek için istişare yaparak yol yürüyeceklerini söyledi. 

Doğalgaz fiyatlarına zam gelebilir 

Rusya-Ukrayna savaşıyla Avrupa'da doğal gaz fiyatları tavan yaptı. Bu gelişmenin Türkiye'ye yansıması merak konusu olurken, Rusya'dan konuya dair bir açıklama geldi. Rusya Enerji Bakanlığı, savaşın Türkiye'ye gaz teminatını etkilemeyeceğini ancak fiyatlarda artış olabileceğini ifade etti. 

23 Zincir marketin savunması alınacak 

Rekabet Kurulu, perakende gıda ticareti alanında faaliyet gösteren 23 zincir market hakkında yürütülen soruşturmada, sözlü savunma toplantısını 22 Mart'ta yapacak.

DSİ Palu’da önemli çalışmalara imza atacak 

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’la bir araya gelerek, Palu’da DSİ’nin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Diyarbakır TSO ‘Elazığ’daki madenleri işletmeye talibiz’ 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Elazığ’ın ve bölgedeki maden kaynaklarının yerel odalar ve yatırımcıların işletmesi için çağrıda bulunarak “Diyarbakır ve Elazığ’daki madenleri işletmeye talibiz” dedi. 

Otomotivde fabrika çıkışlı ikinci el dönemi 

Otomotivciler sektörde yaşanan daralmayı yeni projelerle aşmayı planlıyor. Fabrika çıkışlı ikinci el de bunlardan biri. Uzmanlar, bu sistemin Türkiye’de hem markalar hem de kullanıcılar için kazançlı olabileceği görüşünde. 

İşte Millet İttifakı'nın adayı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in son görüşmede Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşmaya vardıkları iddia edildi. Anlaşmaya göre, Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener fiili başbakanlık görevini yerine getirmek üzere birinci cumhurbaşkanı yardımcısı olacak.

Başkan Akın, Elazığ'ın sorunlarına değindi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ'ın sorunlarına değinerek 'Vatandaşa resmin önemsiz bir parçasını gösterip vatandaşı oyalamak çok yanlıştır' dedi.

Benzine bir zam daha geldi!

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam geldi.

Başkan Işıkver: Anlamsız açıklamaları yakinen takip etmekteyiz 

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ Valisi Ömer Toraman’ın ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Regaip Kandili mesajları 

Regaip Kandili dolayısıyla Elazığ il protokolü mesaj yayımladı. İşte il protokolünün mesajları. 

MÜSİAD üyeleri, KOSGEB destekleri hakkında bilgi aldı 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği, Dost Meclisi TToplantısına KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa konuk oldu. 

Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Elazığ Belediyesi tarafından kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkileri geliştirmek ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

BDDK'dan 26 kişiye suç duyurusu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), sosyal medya ve yayın organları üzerinden kur hareketlerini manipüle etmeye yönelik paylaşımları dolayısıyla toplamda 26 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Toplam 283 haber.