Bakır Madenliler Derneği'nin kongresi yapıldı

Elazığ Bakır Madenliler Derneğinin olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda başkanlığa mesut aksan seçildi. Elazığ Bakır Madenliler Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Genel kurul toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ise başladı. Divan Kurulu Başkanı Ahmet Sağlam, açılış konuşmasını yaparak; kongrenin hayırlı olmasını dileyip ortak amaçlarının derneği yaşatmak olduğunu kaydetti.

Elazığ Bakır Madenliler Derneği Başkanlığına seçilen Mesut Aksan, Maden’in eski canlığına kavuşması için kamuoyu oluşturup; sorunları ilgili yerlere iletmek ve çözüm bulmak adına doğru bir yol izleyeceklerini söyledi.

Elazığ Bakır Madenliler Derneği Başkan Yardımcılığına; Ahmet Arslan seçilirken; üyeler olarak da Mehmet Emin Karaca, Erol Orhan, Şaban Yılmaz Demir, Nail Algül, Sacit Taşdemir, Necmettin Can, Necati Çevik, Şevket Bozgöz ve Hüseyin Bakırdağ yer aldı.

Divan Kurulu Başkanlığında Ahmet Sağlam, Katip üyelerde; Fetih Ahmet Danışman ve Cuma Mavidemir, Denetleme Kurulunda Başkanlığında da; Remzi Algül, Serkan Aygün ve Faruk Temiz yer aldı.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN