MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN AVUKATI, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ESKİ GENEL BAŞKAN  YARDIMCISI AV. SELAMİ EKİCİ'DEN, AV İRFAN SÖNMEZ'E BÜYÜK DESTEK

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez'e toplumun her kesiminden destek yağıyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av.Dr. İrfan Sönmez ‘ e destek ziyaretleri sürüyor.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Avukatı, Büyük Birlik Partisi eski genel Başkan Yardımcısı Av. Selami Ekici, İYİ Parti 1. Ira Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’i ziyaret ederek destek mesajı verdi.
 
SÖNMEZ, ELAZIĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEBİLECEK BİR İSİMDİR

İrfan Sönmez’in haksızlık ve kukusuzluk karşısında ömrü boyunca dik bir duruş sergilediğini ifade eden Ekici, Sönmez gibi Elâzığ’ın marka değeri olmuş bir ismin mecliste Elazığ’ı temsil etmesinin Elazığ için bir şans olacağını söyledi.
Ekici:’’ Bugün İYİ Parti 1. sıra milletvekili adayımız, değerli abimiz büyüğümüz İrfan Sönmez'i ziyaret için geldik. Destek olmak için geldik. Hayırlı olmasını dilemek için geldik. İrfan Sönmez Bey'i ben 28 Şubat döneminin o karanlık günlerinden itibaren tanımaktayım. Kendisini o dönemde dik duruşuyla, o dönemki darbecilere karşı haykırışıyla, çektiği sıkıntılarla tanıdım. Cesaretine ve dik duruşuna şahitlik ettim.

EKİCİ: MUHSİN YAZICIOĞLU, YOL ARKADAŞI OLAN  İRFAN SÖNMEZ’E BÜYÜK DEĞER VERİRDİ

İrfan Sönmez abimizin Muhsin Yazıcıoğlu ile yol arkadaşı olduğu, dost olduğu ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bizzat kendisine çok değer verdiğini biliyorum. İrfan Sönmez kardeşimiz abimiz bilinen bir ülkücü, marka bir isimdir. İnşallah Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edebilecek, sorunlarını meclise taşıyıp çözebilecek imkan ve kabiliyete sahip bir adaydır. İnşallah kendisinin adaylığı Elazığ için hayırlı uğurlu olur.’’ Dedi.

BBP ÜÇOCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ BAYRAM: İRFAN SÖNMEZ ÜLKE VE ELAZIĞ İÇİN BÜYÜK İŞLER YAPACAK

İrfan Sönmez’e bir destek de Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı Ali Bayram’dan geldi. İrfan Bey’in Elazığ ve ülke için çok değerli işlere imza atacak, gerçek bir ülkücü ve mücadeleci olduğunu ifade eden Bayram da Sönmez’e seçimlerde başarılar diledi

SÖNMEZ:  TÜM KESİMLERİN DESTEĞİNİ ALIYORUZ

Ziyarete dair değerlendirmelerde bulunan İrfan Sönmez, destek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
Aday olarak çıktığımız bu yolu inşallah Elazığ’ı layıki ile temsil edecek bir vekil olarak tamamlayacağız. Talebimiz koltuk değil, makam değil. Uğruna bir ömür mücadele ettiğimiz davamızı, şehrimize yapacağımız hizmetlerle bütünleştirerek sürdürebilmektir. Bu anlamda toplumsal bilinç düzeyi yüksek, toplumun saygısını kazanmış değerli dostlarımızın desteğini görmek bizleri memnun etmektedir.
Bugün seçim koordinasyon merkezimizi Elazığ'ın bilinen, tanınan siyasetçilerinden biri olan, aynı zamanda geçmişte Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcılığı yapan değerli meslektaşım, Avukat Selami Ekici Bey ziyaret etti. Bize desteklerini ifade ettiler. Ve Büyük Birlik partisinden 3 Ocak belediye başkan adayı olan ve 30 oyla seçimi kaybeden ve şimdi İnşallah beraber siyaset yapacağımız Ali Bayram Bey de bizleri ziyaret edip desteklerini ifade ettiler. Teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşım, dava arkadaşım, meslektaşım Selami Ekici Bey'e de teşekkürlerimi iletiyorum.’’

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN