Erol, Bakanlık yolunda

İlimiz milletvekili Gürsel Erol'un CHP içindeki etkinliği, sadece 60 kişiden oluşan Parti Meclisi Üyesi olmasından kaynaklanmıyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Erol’un yeniden birinci sıradan aday gösterilmesi, Parti genel merkezi kadar tabandaki gücünden ve artık şehrin siyasi bir gerçeği ve gücü olmasından kaynaklanıyor. 

Bu taban desteği ve gücü arkasına alan CHP Milletvekili Gürsel Erol, haklı olarak hedef büyüttü ve katıldığı bir TV programında hem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Elazığ’a bakanlık vereceğim” vaadini ağzından bir kez daha teyit ettirdi hem de bu teyidin ardından “ben bakan olacağım” gibi önemli bir açıklamayı yaptı.

Erol’un bu açıklaması, şehrin yıllardan beri bekleyip de ulaşamadığı bakanlık özlemini yaşayan Elazığlılar tarafından da heyecanla karşılandı. 

Millet ittifakının seçimi kazanması ve Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı, Gürsel Erol’un da bakan olmasını ilimiz için önemli bir şans olarak gören çevreler oldukça umutlu.

Kılıçdaroğlu’nun lise çağlarının bu şehirde geçmesinden dolayı Elazığ’a özel bir önem vermesi, bununla birlikle ilimiz milletvekili Gürsel Erol’un bakan olmasının tarihi bir fırsat olacağını düşünen çevreler, bunun gerçekleşmesi için Erol’un güçlü bir şekilde desteklenmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Elazığ da bilir ki Erol, bir şeyi söylerken bunun alt zeminini yapmış, sağlam temeller atmış ve sonuca varacak bağlantıları tamamlamıştır.  Gürsel Erol, “bakan olacağım demişse” olur ve şehrimiz için de hizmette bir dönüm noktası yaşanır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN