Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan'dan İrfan Sönmez'e destek ziyareti

Elazığ Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez'i SKM'de ziyaret ederek desteklerini bildirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e toplumun her kesiminden destek açıklamaları geliyor. Sönmez’i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ederek desteklerini açıklayan DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan, İrfan Sönmez’in her ortamda ve koşulda Elazığ için bedeller ödeme pahasına mücadele ettiğini söyledi. Dağhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

‘’İYİ Parti Birinci sıra Milletvekili Adayı İrfan Bey ile abi kardeşlik hukukumuz 90’lı yıllara dayanır. 92’lı yıllarda biz Nizam-ı Âlem Ocakları’na gider, gelirdik. Değerli abimiz İrfan Sönmez, o yıllarda taş medresede tedrisatını görmüş, Medrese-i Yusufiye’de çilesini çekmiş, bedelini ödeyerek bu günlere gelmiştir. O yıllardaki heyecanını bu günlere taşımıştır. Mücadeleci kişiliği, cesareti ve hitabeti ile o yıllarda üniversite gençliğinin, Elazığ gençliğinin gönlünde taht kurmuş, hepimizin idolü olmuş bir ağabeyimizdi. 

Devam eden yıllarda Muhsin Başkanla yol ve dava arkadaşlığı yapmış, Muhsin Başkan gibi haksızlığa dik durmuş, zulme boyun eğmemiş. 28 Şubat gibi kara dönemlerde bu duruşunu sergilemiştir. 

Biz Elazığlılar olarak, devşirme olmayan, gerçek Elazığlı, şehrin sorunlarını her ortamda dile getiren, susmayan, gerçekleri eğip bükmeden söyleyen, siyasi ve akademik birikimi olan, hukukçu bir vekil istiyorsan İrfan Sönmez’i tercih etmeliyiz. İrfan Sönmez’in bu görevi layıkı ile yerine getireceğini diliyorum.’’ Dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İrfan Sönmez, Murat Dağhan ve beraberindekilere verdikleri destek için teşekkürlerini dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN