Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Arıcak'ta Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Arıcak ilçesinde seçim iletişim merkezi açılışı gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Yaptığı açıklamalarda Bağımsız aday ÇOBAN, Arıcak’ın kurtuluşunun planının kendinde olduğunu ifade ederken şunları kaydetti:

‘’ Gelişmişlik endeksinde Türkiye sıralaması esas alındığında 928. Sırada olan Arıcak, şehrimizde de en geride olan ilçemiz olmuştur. Ters lalenin meşhur olduğu Arıcak’tan bahsediyoruz. Gelin hep birlikte Ters lale festivali yapalım desek, konaklama yeri yok Arıcak’ta. Buraya turist geldi, hayvancılık faaliyetleri yapıyorsunuz, hadi süt ve süt ürünleri koyun raflara desek, siz değerli hemşerilerimizin bireysel çabalarından öteye gidemeyiz. Ne soğuk süt zinciri yatırımı olmuş bu ilçemize ne de entegre tesisleri. Sadece süt mü, üzüm de aynı şekilde. Üretiyorsunuz, ekiyorsunuz, biçip hasata sunuyorsunuz fakat bunu bir entegre tesisi ile daha fazla ticari hacmi olan piyasalara sokamıyorsunuz. Çünkü yanlış giden bir şeyler var. Çünkü siyaset kurumu, gelişmişlik endeksinden bir haber faaliyetler yürütüyorlar. Kente ve kentliye hizmet yalnızca yol yapmak değildir. Hadi öyle olsun diyelim, köyler arası tahliye yollarınız? Memnun olan varsa Allah için elini kaldırsın, hayır ben refahımdan memnunum desin. Tüm Arıcak’ın güçlü yönlerini, zayıf yönlerini, fırsatlarını, tehditlerini tespit etmiş bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Arıcak’ın Kurtuluş reçetesini yazdım ben, siz refaha erin diye. Çocuklarımıza mutlu yarınlar oluşturalım diye. Arıcılık yapıyorsunuz. Kovanların 5 senede değişmesi gerektiğini bilim de söylüyor pratikte de yaşıyorsunuz. Hani teşvik? Gençlerimizin, yaşlılarımızın akşamları yürüyüş yapabilecekleri, gölgesinde oturacakları, misafirlerini gezdirecekleri spor rekreasyon alanları nerede Arıcak’ta? Kral Kızı Kalesi var meşhur. Kazıları yapılmış mı? Turizme kazandırılmış mı? Bir vali bey vardı, Allah selamet versin, kanyon bulmuştu. Dünyanın 8. Harikası. Hatırladınız mı, turizme kazandırılamayan sadece facebooklarda dolaşan o kanyon. 9. Harikası da dünyanın Kral Kızı Kalesi olsun. Ama o sosyal medyalarda kalmasın. Turizme kazansın diye ben bu kurtuluş reçetesini hazırladım. Yine Allah selamet versin, geçmiş dönem kaymakamlarımızdan birinin teşviki ile Trabzon Hurması üretimi yapılmıştı. Bunun şuan %25 i Arıcak’ta üretiliyor. Demek ki zor değilmiş. Siyasi irade, gerçek iradesini gösterirse başarılara evriliyormuş. Tüm bunların neticesinde eğer Arıcak’ı benden daha iyi tanıyan varsa, taziyelerinize, düğünlerinize daha çok gelen varsa, derdinize dertlenip karalar bağlamak yerine gül yüzleriniz gülsün diye çözüm önerileri bulan başka biri varsa, oyunuzu ona veresiniz. Hak etmiştir. Fakat daha iyi alternatifiniz yoksa, 14 Mayıs sabahı şanlı bir zafer ile hep beraber şehrimizi yönetmeye Ankara’ya gideceğiz.’’ 

Seçim iletişim merkezi açılışında yoğun ilgi ile karşılaşan bağımsız aday Prof. Dr. Bilal ÇOBAN’ı destekleyen vatandaşlar, konuşmalar yaptı.

SENİ ANKARA’YA BAKAN OLARAK GÖNDERECEĞİZ

‘’Sen bizim dünümüzde de vardın, yarınımızda da olacaksın inanıyorum. Biz hep itilmiş bir ilçe olarak kaldık. Sen geldin, acımızı paylaştın ve mutluluğumuza ortak oldun. Söylemesi zor ama bizi insan yerine koydun. Devletin imkanlarını ilçemize sunacağından şüphemiz yoktur. Seni Ankara’ya bakan olarak göndereceğiz.’’ Dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN