Milletvekili Demirbağ: Eli kanlı terör örgütleri olmasa, süper güç olurduk 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti grubu adına konuşma yaptı.  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri sürüyor. Görüşmelerde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti grubu adına açıklamalarda bulundu. Milletvekili Demirbağ 'Şayet ABD beslemesi FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik.' ifadesinde bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda bugün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor. Genel Kurul’da, AK Parti Grubu adına AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ söz aldı. 

Milletvekili Demirbağ, “ABD beslemesi FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik. Ben, özellikle başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerine ağır bedeller ödeten eli kanlı terör örgütlerinin cemaziyel evveli ile ilgili Milletimizi bilgilendirmek istiyorum. NATO-Gladyo marifetiyle 1970’li yıllarda Pensilvanya’daki bunak tarafından Komünizmle Mücadele Derneği, İmralı’daki tarafından da PKK terör örgütü kuruluyor. Amerikan beslemesi bu örgütlerden FETÖ’ye verilen görev; çocuklarını inançlı, ahlaklı bir şekilde okutup istikbale hazırlama gayreti içinde olan, Anadolu ailelerinin evlatlarını, ailelerinden kopartıp katalog evlilikleriyle istihbarat örgütü gibi yapılandırarak ordu, yargı, emniyet başta olmak üzere devlet kurumlarını ele geçirmek suretiyle, ülkeyi ABD’nin müstemlekesi haline getirmeye çalışan ihanet örgütlüğüdür. Bu ihanet örgütünün lideri ise; son kullanım tarihi, ilaç ile serum ile uzatılmaya çalışılan bir şizofren” dedi. 

DEMİRBAĞ: FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ; GAZETECİ HÜSEYİN MERİÇ’İ ÖLDÜRTTÜ 

Beyinlerini yıkadıkları zavallılar tarafından, uydurma rüyalarla ülkeye mehdi olarak döneceği telkin edilen bu sapık; yıllarca önce yanında yetişen, özel hayatına tanıklık eden ve eşcinsel olduğunu çıkartacağı kitabında yazan Gazeteci Hüseyin Meriç’i öldürttü. Ama ne yazık ki; Cenab-ı Allah’ın men ettiği bir yaşam anlayışına sahip bu sapığın ülkeye mehdi olarak dönmesi hayali kuran ve 15 Temmuz’da bu milletin ordusunun; helikopterini, tankını, silahını bu millete kullanan bir ihanet şebekesi. Bir diğeri DAEŞ; önceki ABD Başkanı Trump; DAEŞ’i Obama’nın kurduğunu söylemişti. Dünya genelinde inançlı cesur gençleri Şeriat devleti kurma safsatası ile kandırıp beyinlerini yıkayarak insanları İslam’dan uzaklaştırıp Türkiye başta olmak üzere İslam ülkelerini hedef alan eli kanlı bir vahşet örgütü. PKK’ya 50 bin tır silah vererek güya DAEŞ ile mücadele ettiğini söyleyen ABD, sadece son kullanım tarihi geçmiş DAEŞ liderini öldürmekten başka bir şey yapmaz iken Türk Ordusu yaptığı sınır ötesi operasyonlarla 4 bin 500 DAEŞ’liyi etkisiz hale getiren ve DAEŞ ile gerçek mücadele eden tek ordu, tek devlet” ifadelerini kaydetti. 

DEMİRBAĞ: PKK; KÜRT DÜŞMANI, BEBEK, ÇOCUK KATİLİ, KADIN DÜŞMANI BİR İHANET ÖRGÜTÜDÜR 

Milletvekili Demirbağ, “Bir diğeri ise lağvolan Ermeni, ASALA ve ülke düşmanı örgütlerle birlikte güya Kürt kardeşlerimizin hakkını savunma ve Kürdistan devleti kurma safsatasıyla NATO ve Gladyo tarafından bölgeye ikame edilen Kürt düşmanı, bebek, çocuk katili, kadınları bombalı eylemlerde kullanan uyuşturucu taciri, kadın düşmanı bir ihanet örgütü. Örgüt yöneticileri, STK ve siyasi yöneticilerinin çocukları, uyuşturucu ve haraç paralarıyla Amerika’larda, İngiltere’lerde, Avrupa’larda, dünyanın en gözde üniversitelerinde Kürtçe değil İngilizce tahsil yaparken, yalılarda, havuzlu villalarda yaşarken, başta Diyarbakır Anneleri olmak üzere ekmeğinin derdinde olan ailelerin çocuklarını bir taraftan güvenlik güçleri ve orduya karşı kullanan, diğer taraftan 12, 13, 15, 18 yaşlarındaki kız çocuklarını duran, yatan, kalkan gibi ırz namus düşmanı sapıklara peşkeş çeken taciz, tecavüz ve namusa tasallut konusunda uzmanlaşmış kadına şiddet konusunda zirve yapmış bir örgüt” diye kaydetti. 

DEMİRBAĞ: KÜRTLER; PKK’DAN GÖRDÜĞÜ ZULMÜ, HİÇ KİMSEDEN GÖRMEDİ 

Milletvekili Demirbağ, “Kürtler, tarih boyunca güya Kürtleri savunduğunu iddia eden istismarcı PKK’dan gördüğü zulmü, hiç kimseden görmedi. Yeterince faydalanamadığı noktada ABD beslemesi diğer kardeş örgüt DAEŞ ile birlikte canlı bomba olarak ve bombalı eylemlerde kullanılan kadın düşmanı örgüt. Birleşmiş Milletler’in yayınladığı raporda bunların ağababası ABD CIA’ye rağmen çalışan kadınlardan iki kişiden birinin tacize uğradığı ifade ediliyor. 40 yıl 35 bin insanın heba olmasına, Trilyonlarca Dolar maddi kayba sebep olan İmralı’daki yakalandığında, uçakta; “Devletimin emrindeyim. Devlet, ne görev verirse hazırım” diyebilecek karakterde biri. Çok manidar. İşte bu vahşet örgütünün sözde sapık liderlerinden biri, Cumhur İttifakını indirerek PKK’nın da desteğiyle özyönetim kurup ülkeyi yönetmekten Doğu-Güneydoğu illerine Valiler atanmasından bahsediyor. Tabi sırtını bu sapıklara dayayan ABD güdümlü destekçileri ile birlikte. Necip Milletimizin bilgi ve takdirlerine arz ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN