Milletvekili Demirbağ OSB'deki üretim tesislerini gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Hazır Beton üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temas ve ziyaretlerini sürdürdü. Milletvekili Demirbağ, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalardan olan Akgün Hazır Beton tesislerinde incelemelerde bulundu. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Şu anda Organize Sanayi Bölge’mizdeki hazır beton tesislerindeyiz. Firmamız, gerçekten kaliteli ve güzel bir beton üretimi gerçekleştiriyor. Tesisin, Elazığ’ımıza hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum” dedi. 

AKGÜN: KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Milletvekili Demirbağ’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgün Hazır Beton İşletme Sahibi Abdulselam Akgün, “Sayın vekilimizin tesislerimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunması bizleri duygulandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundu. Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, tesislerdeki çalışanlarla da bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN