Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Egemenliğin millete ait olduğunun bir kez daha ifade edilen önemli bayramlarımızdan biri olan Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği ilk ve tek bayramımız kutlu olsun.

Vali Yırık'tan 23 Nisan mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' ve TBMM'nin kuruluşunun 101. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GSİM'den gençlere davet!

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, birlikte yönetim ilkesi doğrultusunda ziyaretlerini sürdürüyor.

Yerli Aşıda Sona Doğru!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kayseri'de yerli aşı çalışmalarını yürüten Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ile Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde yapılan yeni aşı merkezi inşaatını gezdi. Varank, aşının Faz 2 sonuçlarının bu ay sonu itibarıyla Sağlık Bakanlığı'na iletileceğini duyurdu.

Elazığ İHH Ekibinden Nijer’de Ramazan Yardımları

Elazığ İHH ekibi Orta Afrika ülkesi Nijer’de Ramazan çalışmalarına katılarak başkent Niamey'de bir hafta geçirdi.

Bilim Kurulu toplanıyor!

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 15:00'te toplanıyor. Toplantıda yeni kısıtlamalara rağmen 60 binin altına düşmeyen vaka sayıları nedeniyle yeni yasaklar gündemde.

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Otobüs Güzergâhları Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi tarafından İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gazi, Vali Fahri Bey ve Hürriyet Caddesi’nin araç trafiğe kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişikliğe gidildi.

MÜSİAD Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından her yıl gerçekleştirilen, Osmanlı zamanında adet haline gelmiş olan Zimem Defteri uygulamasını geleneksel hale getirerek, yeniden yaygınlaşması için bu Ramazan Ayında da çalışma başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gündeme ilişkin flaş mesajlar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, kabinede yapılan değişiklik için ilk yorumu yaparken, kendisini "idam"la tehdit eden CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a da "Benim akıbetimin de Menderes'in akıbeti gibi olabileceğini ümit ettiğini söylüyor. Be ahlaksız, edepsiz kefenimizi giyerek biz bu yola çıktık" cevabı verdi.

Hemşehrimiz Çiftçi, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğüne Atandı

Cumhurbaşkanlığının rektör atamalarına ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğüne ise Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Harun Çiftçi atandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Açıkladı! Sınavlar Ertelenecek Mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Sınavların erteleneceği iddiaları üzerine önemli bilgiler veren Bakan Selçuk, 'hocalarımız tabloyu ortaya koyduklarında bunların ertelenmesi gerekir bir şekilde yeniden bir tanzime ihtiyaç var denildiğinde, inanın hiç tereddüt etmeyiz derhal yaparız' dedi.

Yerel seçimler için 51 'bütünşehir' geliyor!

AK Parti yerel yönetimler reform taslağını tamamladı. Yerel seçimler için 'bütünşehir' uygulaması getiriliyor. Bütünşehir uygulamasında neler olacak? Hangi şehirler bütünşehir olacak? 30 büyükşehir ne olacak? İşte ayrıntılar...

Ruhsar Pekcan'ın görevine son verildi! Mehmet Muş bakan oldu

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın görevine son verildi. Şirketinin kendi bakanlığına mal sattığı ortaya çıkan Pekcan'ın yerine Menhmet Muş bakan olarak getirildi.

Kabinede revizyon! İki yeni bakanlık kuruldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kurulmasına dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.