Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ’da 3 Cadde Araç Trafiğine Kapatıldı

Elazığ İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar aldı. Alınan karara göre; Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi ve Hürriyet Caddesi araç trafiğine kapatıldı.

Başkan Erdem'den ELİYGAD'a Kutlama

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, kuruluş aşamasını tamamlayarak faaliyetlerine başlayan Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ne (ELİYGAD) başarılar diledi.

TKDK’dan Elazığ’a 170 Milyonluk Yeni Yatırım

Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğü 7 Ocak tarihinde ilan edilen ve proje kabulleri 9 Nisan’da gerçekleştirilen IPARD-II 10.Başvuru Çağrı dönemini büyük bir başarı ile tamamladı.

Aşağıdemirtaş Referanduma Gidiyor

Elazığ’ın en eski köylerinden olan ve merkeze yakınlığıyla bilinen Aşağıdemirtaş Köyü’nde referandum heyecanı yaşanıyor.

Covid-19'la mücadelede toplam aşı miktarı 20 milyonu aştı

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 20 milyonu aştı.

İHH’dan İftar Sofralarına Sıcak Yemek

Mübarek Ramazan ayına çok önemli hizmetler ve yardım faaliyetleri ile giren İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardımları ulaştırmanın yanında iki yıldır devam ettirdiği iftar sofralarını sıcak yemekle buluşturma faaliyetini bu yıl da devam ettiriyor.

Elazığ İnternet Yayıncıları Ve Gazeteciler Derneği Kuruldu

Elazığ'da basın ve medya sektörüne güç kazandıracak yeni bir oluşum hayata geçirildi.

Ercan, İYİ Parti’de

Elazığ Belediyespor Kulübü Boks Takımı Aktif Hale Getirildi

Spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Elazığ Belediyesi, aktif olduğu spor branşlarının sayısını artırarak sporcu kimliğini genişletiyor.

Zabıta Ekiplerinden Ramazan Öncesi Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına esnaf denetimlerini artırdı.

Başkan Şerifoğulları Şehrin Doğusuna Yatırım Yapmayı Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu bölgesinin gelişmesi adına etkin çalışmalarını sürdürüyor.

282 bin çalışana 1.500 TL destek TBMM'den geçti!

Yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren çalışanlar için nisan- mayıs aylarında geçerli olacak 1.500 TL’lik destek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Yeme-içme sektöründe çalışan 537 bin kişi olduğunu belirten Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, 282 bin çalışanın 1.500 TL’lik destekten yararlanmasını beklediklerini söyledi.

Bakan Koca yeni yol haritasını açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kötü gidişatın önüne geçmek için ''Önce tedbir, sonra aşı ya da önce aşı, sonra tedbir değil. İkisini bir arada yapmamız gerekiyor. Bundan başka çözüm yolu yok. Ramazanı fırsata çevirmemiz gerekiyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bildirinin merkezinde CHP var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Amiraller bildirisiyle ilgili "Darbecinin emeklisi muvazzafı olmaz" diyen Erdoğan, "Merkezinde CHP var. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz" dedi...

Başkan Çağlar, Elazığ Mutfağının Tanıtılmasının Zamanı Geldi

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağlar, Elazığ mutfağı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Çağlar, ilginç ve farklı lezzetlerin yer aldığı Elazığ Mutfağının tanıtılmasının zamanı geldiğini söyledi. Başkan Çağlar, Elazığ’ın sahip olduğu zengin mutfak kültürünün göz ardı edilmemesi gerektiğini açıkladı.