SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Motorine yine zam geliyor! 

Üst üste indirimlerle 20 liranın altına inen motorine bu gece yarısı yine kallavi zam geliyor. Zammın ardından İstanbul'da motorin 19.76 liradan, Ankara'da 20.13 İzmir'de 20.21'den satılacak.

Elazığ, KGF desteklerinden faydalanacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de KGF’den faydalanacak iller açıklandı. Açıklanan iller arasında Elazığ’da yer aldı. 

Başkan Alan’ın en önemli projesi hayata geçti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ın seçim vaatleri arasında yer alan “Kariyer Seferberliği” Projesi hayata geçirildi. 

Başkan Macit: Esnafımıza 100-500 Bin TL kredi verebiliyoruz 

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Kurucu Başkanı Özer Macit, Kooperatif olarak esnafların müracaatlarını almaya başladıklarını ifade ederek “Esnaflarımız, kendi bankaları olan kooperatiflerden kredi kullansın, özel bankaların faiz oranları çok yüksek” dedi. 

Başkan Alan: Depremde zarar gören KOBİ’lerimizin içi rahat olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa ile bir araya gelerek, Elazığ’da faaliyetlerini sürdüren KOBİ statüsündeki işletmelerden depremde malları zarar görenler için verilecek devlet destekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Afetzedelere 15 Bin TL taşınma yardımı ödemeleri başlıyor

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden milyonlarca kişi etkilenirken, bölgede binlerce bina kullanılamaz hale geldi. Evi yıkılan ve kullanılamaz hale gelen depremzedeler için 10 bin TL yardımın yanı sıra yardımı 15 bin TL taşınma yardımı yapılacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taşınma yardımının bugünden itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.

11 ilde fiyatlar sabitlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Türkiye için elini taşın altına koyma vakti olduğunu ifade eden Bakan Kurum, “Üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. Bunu yapacak güce ve kudrete sahibiz." dedi.

EYT’de süreç nasıl işleyecek? 

TBMM Genel Kurulu’nda Emeklilikte Yaşa Yakılanlar teklifi oy birliği ile kabul edildi. 4 maddeden oluştan EYT süreci nasıl işleyecek? 

BOTAŞ duyurdu! Doğalgaza indirim

BOTAŞ, Mart itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı.

Flaş karar duyuruldu! 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde işveren ve emeklilerin hak ve alacakları üzerindeki haciz işlemlerini kaldırdı.

Başkan Özdoğan: Esnaflara faizsiz 50 bin TL kredi verilecek

Kovancılar Esnaf Odası ve İş Bankası Kovancılar Şubesi tarafından protokol imzalandı. Bu kapsamda Kovancılar Esnaf odasına bağlı yeni esnaflığa başlayacaklara ve İş Bankası ile yeni çalışacak esnaflara faizsiz 50 bin TL kredi verilecek.

Başkan Gürkan: İnşa edilecek AVM şehre cazibe kazandıracak 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Tekin Gürkan, Elazığ eski sebze halinin yerine yapılacak olan AVM ve yaşam alanları ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü personel alacak

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 117 personel alacak.

Konut kredisinde limitler artırıldı 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) konut kredilerinde limit güncellemesi yaptı. 

ETSO’da Şubat Ayı olağan meclis toplantısı 

ETSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, ETSO Başkanı İdris Alan ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş önemli açıklamalarda bulundu. 

Motorine indirim geldi!

Geçen hafta benzinin litresine 1.1, motorinin litresine ise 1.2 lira zam gelmişti. Motorinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 63 kuruş indirim geldi. İndirim sonrası motorinin litresi ne kadar oldu?

Elazığ’da 8 fırın için kura çekimi gerçekleştirildi

Elazığ’da Çatalçeşme Mahallesi’nde 3 adet, Yemişlik Mahallesi’nde 4, Zafran Mahallesi’nde 1 adet olmak üzere toplamda 8 adet fırının 16 hak sahibi için kura çekimi gerçekleştirildi.

SGK Elazığ İl Müdürlüğü Mücbir Sebep Hali Süreci ile ilgili açıklama yaptı 

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Mücbir Sebep Hali kapsamına alınan Elazığ’da uygulanacak süreçle ilgili açıklama yaptı. 

Benzine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Son olarak 1 lira 11 kuruş zam gelen benzine bu gece yarısı indirim geliyor. İşte güncel ve indirimli benzin ve motorin fiyatları...

Toplam 1039 haber.