Başkan Gürkan: İnşa edilecek AVM şehre cazibe kazandıracak 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Tekin Gürkan, Elazığ eski sebze halinin yerine yapılacak olan AVM ve yaşam alanları ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Başkan Tekin Gürkan, eski sebze halinin yerine yapılacak yaşam alanı ile ilgili gerçekleşen olumlu gelişmeler üzerine açıklamalarda bulundu. 

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, “Bölgemizde ve şehrimizde yaşanan üzücü afetlerden sonra şehrimizle alakalı bu olumlu yatırım haberini almamız, uzun yıllardır atıl halde bulunan eski sebze halinin yerinde yapılması planlanan alışveriş merkezi ve üzerine yapılacak diğer yapıların inşası, yatırımcı firma tarafından çeşitli sebeplerle bekletilmişti. Yatırımcı firmanın yeniden birtakım resmi işlemleri gerçekleştirip yakın zamanda Elâzığ’ımızın gözde yerlerinden biri olan bu alanın Elâzığ halkımıza kazandırılacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu büyük yatırımın yapılması, ilimizin çevre illerden yoğun şekilde göç alması nedeni ile ekonomik açıdan, birçok sektöre fayda sağlayıp, yeni istihdamlar oluşturarak, bölgede cazibe merkezi olmamıza katkı sağlayacaktır. Bu gelişmenin ilimize hayırlı olmasını, yatırımcı firma ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN