Tobb Haberleri
SON DAKİKA

Tobb Haberleri

ETSO Heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu ile görüştü 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve oda heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Başkan Alan, Elazığ yatırımcılarının projelerini ve sorunlarını Başkan Hisarcıklıoğlu ile paylaştı. 

Başkan Alan AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi 

AK Parti Gençlik Kolları, Elazığ Ticaret ve Sanayi odasında TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi. 

Elazığ’da Kadın Girişimciler ilk toplantısını yaptı 

TOBB Elazığ kadın girişimciler kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kadın istihdamının artırılması görüşüldü. 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu toplandı 

Bir süre önce TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Başkan Ahmet Kutlu yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ETSO Başkanı İdris Alan da katıldı. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Alan: Seçimler 19 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek 

ETSO Başkanı İdris Alan TOBB Elazığ il kadın girişimciler kurulu ve genç girişimciler kurulu aday başvurularının tamamlandığını kaydetti. 

Başkan Alan Ekonomi Şurası’na katılacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek Ekonomi Şurası’na katılacak. 

Başkan Dumandağ, TOGG’da 112. sırada 

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Elazığ’a kazandırdı. 

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti 

Ankara’da temaslarını sürdüren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ Başkanı Arif Parmaksız'ı ziyaret etti. 

Başkan Alan: Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kahramanmaraş depreminin ardından Elazığ’ın da genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesi ile ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdiklerini açıkladı. 

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Karakoçan’daki öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ve Elazığ Ticaret Borsası'nın koordinesi ile Karakoçan’daki dar gelirli ailelerin çocukları için ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

Başkan Arslan, şehrimize yakışır bir organizasyon oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ programı belli oldu 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Elazığ’a geliyor. 

Başkan Yaşar: 24 Eylül’de Elazığ tarihi günlerinden birini yaşayacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı. Başkan Yaşar, 24 Eylül Cumartesi günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ’a gelmesinin önemli olduğunu vurguladı. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başkan Arslan’dan TOGG tesislerine ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda borsa başkanları TOGG Gemlik tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Başkan Hisarcıklıoğlu Elazığ’a geliyor 

‘Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar Programı’ gerçekleştirilecek Başkan Arslan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ve çok önemli bir gündem oluşmaması halinde Hisarcıklıoğlu’nun 25 Eylül 2022 tarihinde Elazığ’da olarak yapılacak tüm programlara katım sağlayacağını ifade etti. 

Başkan Arslan Finansmana Erişim İstişare Toplantısı’na katıldı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Finansmana Erişim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Doğu - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı’na katıldı. 

Başkan Arslan, şeker krizini TOBB’A taşıdı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, dağıtım ve imalatçı firmaların şeker bulamaması nedeniyle tedarik zincirinde yaşanan sorunun çözümü için düğmeye bastı. 

Elazığ TSO kamu taahhüt sektörü için girişim başlattı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, kamu taahhüt sektörü için hızlı bir şekilde fiyat güncellenmesi ve sözleşmelerde revizyon yapılması için Valilik ve TOBB nezdinde ilgili bakanlıklarla görüşme yapılması için çalışmalar başlatıldı. 

Başkan Arslan: İşyerleri için elektrik tarifesine yeni bir düzenleme talebinde bulunduk 

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ocak ayında gelen elektrik faturalarının çok sayıda işletmeyi zor durumda bıraktığını belirterek, işletmelere kademeli yeni bir tarife uygulanması için TOBB nezdinde girişimlerde bulunduklarını açıkladı. 

Elazığ TSO 138 yaşında 

1884 yılında kurulan ve Ülkemizde ilkler arasında yer alan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmette 138. Yılına girdi.  Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tarihçiler ve Oda profesyonellerince yapılan çalışmalar sonucunda 5 Ekim 2020 tarihinde TOBB ve Ticaret Bakanlığınca Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş tarihinin 1884 olarak tescillendiğini belirterek, “Kendi tarihine sahip çıkan Odamız, geride bırakmış olduğu 138 yıllık birikim ve üstlendiği misyonla İlimizin sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesi hususunda aynı kararlılık, heyecan ve azimle çalışmasına devam etmektedir” dedi. 

ETSO Özel öğretim kurumlarının sorunları raporunu TOBB’a sundu 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet vermekte olan Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcilerimiz tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’a sundu. 

Başkan Arslan: Akaryakıt istasyonları kapanmanın eşiğinde 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “akaryakıt istasyonlarının kapanma eşiğinde” olduğunu belirterek TOBB ve EPDK’ya başvuru yaptıklarını ifade etti. 

Başkan Dumandağ’dan Ankara Çıkarması 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Müşterek Konsey Toplantısına katılmak ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunça ve AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Buluta İlimizin ve Bölgemiz ile alakalı sektörel sorunları iletmek amacıyla Ankaraya adeta çıkarma yaptı. 

Başkan Dumandağ Elazığ’ın sorunlarını Hisarcıklıoğlu’na iletti 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bir araya gelerek sorunları dile getirdiler. 

Başkan Arslan, iş dünyasının sorunları gündeme taşındı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO’nun çok sayıda beklentisini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yapılan toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından dile getirildiğini ifade etti. 

TOBB Heyeti Kırgızistan’da Görüşmelerde Bulundu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, ülkeyi ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu heyeti kabul etti.

Başkan Arslan ‘Yörex Önemli Bir Platform Haline Geldi’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile Antalya’da 20-24 Ekim tarihleri arasında 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecek.

Müteahhitlik Sektörü Sorunları TOBB’ye Taşındı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Asilhan Arslan Elazığ TSO 10. Meslek Komitesi Üyelerinin talebi üzerine inşaat sektörünün sorunları ve beklentilerini TOBB’ye taşıdıklarını belirterek, 250 sektörü direk olarak ilgilendiren ve istihdam başta olmak üzere ekonominin çarklarının dönmesinde büyük katkı sağlayan müteahhitlik ve taahhüt sektörünün sorunlarının çözülmesini talep ettiklerini dile getirdi.