Başkan Alan AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi 

AK Parti Gençlik Kolları, Elazığ Ticaret ve Sanayi odasında TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldiler.

Geleceğin İş Dünyası ve Siyasileri ile bir aradayız

Toplantıda açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan,  “Ak Parti Gençlik Kolları Elazığ İl Başkanı Sn.Emre Burak Kürüm ve Gençlik Kolları Üyeleri, Odamızı ziyaret ederek, TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Kutlu ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler. Geleceğin İş İnsanları ve Siyasileri ile bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sn.Emre Burak Kürüm  nezdinde bütün Üyelere nazik ziyaretleri ve Elazığ için gösterdikleri gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

İdris Alan Başkanımız Elazığ’a değer katıyor 

Toplantıda açıklamalarda bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Elazığ İl Başkanı Sn.Emre Burak Kürüm ise, “Öncelikle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İdris Alan ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Kutlu’ya misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ediyorum.  TSO Başkanımız İdris Alan, Elazığ’a değer katan bir büyüğümüz. Özellikle deprem sürecindeki verdiği mücadele, gerçekleştirdiği temaslar bu şehir için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösteriyor. Derdimiz, davamız Elazığ. AK Parti Gençlik Kolları olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik ki, ilimizin ticareti, sanayimiz ve katma değerli ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olalım. Bu vesile ile de TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile bağlarımızı güçlendiriyoruz. Elazığ’ın gençleri olarak bir arada olmamızı çok önemsiyorum. Tekrardan İdris Alan Başkanıma ve Ahmet Kutlu Başkanıma teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi. 

Ortak Akıl Kültürünü İdrak Ediyoruz

Toplantıda açıklamalarda bulunan TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu “Öncelikle AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Sn.Emre Burak Kürüm’e ve bütün Üyelere hoş geldiniz diyorum. Bu gibi toplantıların önemi, Elazığ’ın geleceğinde rol alacak kişiler ile tanışmamıza, ortak akıl kültürünü edinmemize vesile oluyor. Bir de yanımızda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, tecrübelerini aktaran Başkanımız İdris Alan gibi büyüklerimiz de olunca, görüşmelerimiz çok daha verimli hale geliyor. Toplantımızın İş Dünyamıza ve Şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN