Başkan Dumandağ, TOGG'da 112. sırada 

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG'u Elazığ'a kazandırdı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı toplantıya TOBB Camiası temsilcileri ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumadağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Meclis Üyesi Ekrem Sis, Genel Sekreter Murat Çiçek’in katılımları ile yapıldı Genel Kurulunda TOGG talep eden Oda ve Borsa başkanları arasından da kura çekildi. Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, kurada 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Borsaya kazandırdı. 

Başkan Dumandağ, TOGG'da 112. sırada 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Elazığ Ticeret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ; ‘’TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden Rifat Hisarcıklıoğlu’na her zaman olduğu gibi bu dönemde de Elazığ Ticaret Borsası olarak desteklediğimizi, bundan sonra da kalıcı eserleri hep birlikte gerçekleştirerek, bölgemize ve ülkemize katmaya değer oluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Hisarcıklıoğlu’na ve oluşacak yeni Yönetim Kurulu’na şimdiden başarılar dilerim’’ dedi.

Başkan Dumandağ, TOGG'da 112. sırada 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN