Tanıtım Videosu Büyük Beğeni Topladı

2019 Yerel seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, hizmet dönemi içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve projeleri, tanıtım programı ile Elazığ kamuoyu ile paylaşacak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Seçim döneminde 11 ana başlıkta 100 proje vaat eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projelerinin yüzde 100’ünü tamamlamanın gururuyla hemşehrilerinin karşısına çıkacak ve çalışmalarını vatandaşların beğenisine sunacak. 

Pandemi ve depremlerin yaşattığı olumsuzluklara rağmen yılmadan, yorulmadan gece gündüz çalışan Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın dört bir yanına nakşettiği projeleri 23 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ‘Söz verdik Yaptık Tanıtım Programı’nda anlatacak. 

Program Kanal 23 ve Kanal Fırat Telvizyon Kanallarından da canlı olarak yayınlanacak. 

Elazığ Belediyesinin çalışmalarının kamuoyuna duyurulmasında etkin rol üstlenen Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Elazığ halkını Başkan Şerifoğulları’nın tanıtım programını izlemeye davet etti. 

TANITIM VİDEOSU FİLM FRAGMANLARINA TAŞ ÇIKARTTI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın hizmetlerini anlatacağı tanıtım programını kamuoyuna duyurmak amacıyla Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan tanıtım videosu Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Büyük bir titizlikle hazırlanan ve film fragmanlarına taş çıkartan video kısa sürede izlenme rekoru kırdı. Görsel efektleri, müzik ve senaryosuyla dikkat çeken video takipçilerin büyük beğenisini topladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN