SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Milletvekili Erol: Başaracağımız yeni hikâyelere ihtiyacımız var 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ’da düzenlediği halka açık bir davetle seçim startını verdiğini açıkladı. Seçim başlangıcını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması yaparak veren Erol seçimlere 13 ay olmasına rağmen Elazığ gibi bir ilde 41 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin vekili olarak görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

SP Merkez İlçe Başkanlığı’na Ahmet Özdemir getirildi 

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Merkez İlçe Başkanlığına İş insanı Ahmet Özdemir getirildi. 

YRP Baskil ilçe kongresi gerçekleştirildi

Partilerinin Baskil ilçe teşkilatının ikinci olağan kongresine katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altınöz ve Prof. Dr. Doğan Bekin daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

YRP Merkez İlçe Başkanlığı’ndan mahalle ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Hakan Pamukçu ve beraberindeki heyet Rızaiye Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İftar sonrası mahalle temsilcisi ile birlikte ziyaretlerini sürdüren heyet, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını ve Ramazan Bayramı tebriklerini iletti.

Gürgözeler: İlçelerimiz ve köylerimizde her an sahadayız 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile geçtiğimiz günlerde iftar programına katılan İl Başkanı Servet Gürgözeler açıklamalarda bulundu. 

Ercan ‘Yeni seçim kanunu cumhur ittifakının sonu olacak’

İş insanı ve İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, AK Parti ve ortağı tarafından meclise getirilen yeni seçim sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti yönetiminde deprem! 

İYİ Parti yönetiminde adeta deprem oldu. Meral Akşener, İYİ Parti'nin 2 numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Yavuz Ağıralioğlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. İşte İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda yapılan o değişiklikler.

BTP Elazığ İl Başkanı Hakan Şekercigil oldu 

Bağımsız Türkiye Partisi Elazığ il başkanlığına İbrahim Hakan Şekercigil seçildi. Bağımsız Türkiye Partisi Elazığ İl Teşkilatı, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. 

Çiller, merak edilen soruya cevap verdi! 

Türkiye Cumhuriyeti 22. Başbakanı Prof. Dr. Tansu Çiller, ‘Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi’nde aktif siyasete girip girmeyeceği konusunda sorulan soruya cevap verdi.

Çiller, Erbakan'la ittifak mı yapacak

Yeniden siyaset sahnesine geri döneceği, bunu da kendisinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istediği iddia edilen Tansu Çiller'in başına geçeceği parti belli oldu. O partinin genel başkanı istifa etti. Çiller'in Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi ile ittifak kuracağı öne sürüldü.

Başkan Akın, Elazığ'ın sorunlarına değindi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ'ın sorunlarına değinerek 'Vatandaşa resmin önemsiz bir parçasını gösterip vatandaşı oyalamak çok yanlıştır' dedi.

Ünlü anketçi açıkladı: Tansu Çiller yeni partinin teşkilatlarını bile kurdu! 

MAK Araştırma'nın Başkanı Mehmet Ali Kulat, Tansu Çiller'in yalanladığı yeni parti iddiasının doğru olduğunu söyledi. Çiler'e yakın eski DYP milletvekillerinin anlattıklarını aktaran Kulat, son anketin sonuçlarını da açıkladı.

Devlet Bahçeli: Bizim Cumhurbaşkanı adayımız nettir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2023 seçimlerine ilişkin açıklama yaparak adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olacağını vurguladı.

Abdülhamit Gül kulisi! 

Abdulhamit Gül'ün Adalet Bakanlığı'ndan ayrılmasıyla ilgili İsmail Saymaz'dan kulis haber geldi. "AK Parti'den üst düzey bir yetkiliyle" yaptığı görüşmeyi aktaran İsmail Saymaz, ismini vermediği o yetkilinin "İstanbul seçiminden beri rahatsızlıkları vardı, bakanlık yapamaz hale gelmişti. Cumhurbaşkanımız nezdinde Gül'ü hırpaladılar. O da son dönemde Gül'e soğuk davranıyordu" dediğini yazdı.

İYİ Parti Elazığ yönetim kurulu listesi belli oldu 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or’un görevden alınmasının ardından yeni il başkanı MHP Elazığ eski İl Başkanı Servet Gürgözeler oldu. 

Burak Özgül İYİ Parti MYK’da

İYİ Parti Elazığ eski Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül İYİ Parti MYK’da görev yapacak.

Liderler 4 konuyu görüştü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk görüşmesini Devlet Bey Konağı’nda yaptı. Bahçeli ile 4 önemli konuyu görüştü.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler oldu

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or’un görevden alınmasının ardından yeni il başkanı belli oldu. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı MHP Elazığ eski İl Başkanı Servet Gürgözeler oldu.

Erdoğan konuştu dolar 14'TL'ye dayandı Davutoğlu tepki gösterdi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası doların 14 TL'ye dayanması üzerine sosyal medya hesabından "Bu konuşmalar TL’ye taammüden saldırı niteliği kazandı." dedi.

Toplam 320 haber.