SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti milletvekillerinin yarısını değiştirecek! 

2023 Haziran seçimlerine yönelik hazırlıklarını hızlandıran AK Parti'de milletvekili adaylarıyla ilgili hummalı bir çalışma başlatıldı. AK Parti'nin Meclis'teki milletvekillerinin yarısını değiştireceği belirtilirken, gözler bazıları 3 bazıları da 5 dönemdir milletvekilliği yapan AK Parti'nin kritik isimlerine çevrildi.

YRP MKYK Üyesi Gül: Bu davaya hizmet etmek onur ve gururdur

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, il başkanlığında yaşanan görev değişikliği nedeniyle bir açıklama yayımladı. Gül, bu davaya hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını kaydederek, hizmetleri için Av. Erhun Karakuş’a teşekkür ederek, yeni başkan Ömer Ateş’e başarılar diledi.

İYİ Parti Teşkilatı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ il teşkilatı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinledi. Esnafın halinin içler acısı olduğunu gören teşkilat mensupları İYİ Parti iktidarında esnaf ve vatandaşın dar boğazdan kurtulacağını ifade etti. 

Kılıçdaroğlu’nun Elazığ programı belli oldu 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Gurup Toplantısını gerçekleştirmek ve İBB tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılmak amacıyla yarın Elazığ’a gelecek. 

Esen, Akşener'in danışmanı oldu

Geçmişte MHP'de siyaset yapan, son yıllarda İyi Parti Elazığ İl teşkilatının oluşmasında etkin rol üstlenen Av. Veysel Esen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanlığına atandı.

Yeniden Refah Partisi ilçe kongreleri devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Alacakaya, Arıcak ve Kovancılar İlçelerinde kongre gerçekleştirdi. 

YRP teşkilatı Mustafapaşa Mahallesi’ni ziyaret etti 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il teşkilatı Mustafapaşa Mahalle sakinleri ve Muhtar Yusuf Çakmak ile bir araya geldiler. 

Yeniden Refah Partisi’nden Palu’ya ziyaret 

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Palu’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, Genel Merkez görevlileri ile birlikte Palu’da esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi. 

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi saha ve teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 

Erbakan, partisinin anketlerdeki oy oranını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında partisinin yapılan anketlerdeki oy oranını açıkladı.

CHP Grup toplantısını Elazığ’da yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haftalık CHP Grup toplantısını yapmak üzere 20 Eylül’de Elazığ’a gelecek. 

Gürgözeler: İkincilik bize yetmez, biz birinci olacağız 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Elazığ’da yapılan son seçim anketi sonuçlarını değerlendirerek, İYİ Parti’nin anketten, .5 oy ile ikinci parti çıktığını duyurdu. 

Ercan: İYİ Parti iktidarında Türkiye iyi olacak

İYİ Parti’nin Elazığ’daki en iddialı milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, güdeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Günbey, YRP iktidarında Maden’deki fabrika faaliyete geçecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet eski Bakanı Prof.Dr. Sacit Günbey Maden’de temaslarda bulunarak, iktidara gelir gelmez fabrikayı tekrar faaliyete koyacaklarını ifade etti.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refahın baraj problemi yok

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Mehmet Gül, her hafta sonu farklı bir ilde teşkilat çalışmalarına katılım sağlıyor. 

Gürgözeler’den Genel Başkan Akşener’e ziyaret 

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Ali Özcan, Gazi Caddesi’nde vatandaşları dinledi

CHP İstanbul eski Milletvekili Ali Özcan memleketi Elazığ’da ziyaretlerini sürdürüyor. Gazi Caddesi’nde hem vatandaşla hem de esnafla bir araya gelen Özcan hemşehrilerinin sesine kulak verdi. 

Gürsel Erol’dan Karakoçan’a Çıkarma

19 Mayıs’ta seçim startını veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karakoçan ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Erol, ilçede büyük bir ilgiyle karşılandı. 

İl Başkanı Yıldırım: İstişare kültürü AK Parti’nin en önemli yol göstericisidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin istişare kültürüne çok önem verdiğini, en büyük yol göstericisinin de bu olduğunu söyledi. 

Toplam 320 haber.