SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Tunceli ve Mazgirt ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

Saadet Partisi Kovancılar 8. Olağan Kongresi gerçekleşti

Saadet Partisi Kovancılar’da 8. İlçe Kongresini gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığına yeniden Abdulhalim Kaçmaz seçildi. 

Hasan Tunç, aday adayı olduğunu açıkladı 

2023 yılında gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerinde Hasan Tunç, Milliyetçi Hareket Parti’sinden Elazığ milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milli Görüş prensiplerine uygun hareket iktidar olunduğunda yapılmayacaksa bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. Görünen o ki bu şartlarda bu temel prensiplere sahip olan tek parti olarak seçimlere tek başımıza gireceğimiz gözüküyor” dedi.

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Keban, ülkeyi aydınlatırken kendisi hizmet almada karanlıkta kalmış

Pazar günü il kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti, ilçe gezilerine devam ediyor. 

Erdoğan'dan AK Parti'ye seçim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına, "Seçim sürecine girdik. Bizim yoğunlaşacağımız konu artık adaylar olacak. Güçlü isimlerle seçime gideceğiz, hazırlıklara başlayın" talimatı verdi.

Ercan: Ağın’ın unutulmuşluğu son bulacak

İyi Parti, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ile İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, Ağın ilçesini ziyaret ederek hem İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular hem de vatandaş ve esnafla bir araya geldiler.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Kovancılar İlçesi’ni gezdi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kovancılar İlçesi’nde temaslarda bulundu. İlçe esnafını gezen Ercan, partisinin ve kendisinin projelerini anlattı. 

Ateş: Hemşerilerimize sonsuz teşekkürler

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Pazar günü yoğun bir katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdikleri kongre sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

HÜDA Par il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve İl Başkanı Yasin Kavaklı il teşkilatı ile birlikte Yenice köyünü ziyaret etti. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. olağan kongresi yapıldı. Kongreye partinin Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da katılım sağladı. 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il yönetimi belli oldu 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in, gerçekleştirilen kongrenin ardından il yönetimi belli oldu. 

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Elazığ’da 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geldi. Genel Başkan Erbakan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Başkan Ateş: Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti.

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza büyük bir güven ve ilgi var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ’da birtakım ziyaretlerde bulundu. Şahin, programı kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Bal, ilçe teşkilatları ile buluştu 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek parti üyeleri ile istişarede bulundu. 

İYİ Parti heyetinden esnaf ziyareti

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Partisinin Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve parti yönetiminden isimlerle Hürriyet Caddesi üzerindeki iş yerlerini ziyaret etti.

Toplam 308 haber.