SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti MKYK’da 21 İsim Çizik Yedi

AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi'nden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bahsettiği 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun yeni listesi belli oldu.

Erbakan İçin Hazırlıklar Başladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Teşkilatı, Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın Elazığ programı için hazırlıklara başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP'nin 18 Mart'taki Büyük Kurultayı'na katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin daveti üzerine, MHP'nin 18 Mart'ta gerçekleştireceği 13'üncü Olağan Büyük Kurultayına katılacak...

Yargıtay'dan HDP'ye inceleme! Kapatma davası gündemde

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP ile ilgili inceleme başlattı. İnceleme kapsamında Kobani iddianamesi ve HDP'li milletvekilleri hakkında hazırlanan fezlekelerin örneği Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan istendi.

MHP lideri Bahçeli adaylığını açıkladı

MHP lideri Bahçeli, partisinin Büyük Kurultayının 18 Mart'ta yapılacağını duyurdu. Bahçeli ayrıca, kurultayda aday olacağını da açıkladı.

AK Partili isimden canlı yayında önemli açıklamalar!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'Başkent Kulisi' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte partilerin son anket sonuçları!

ADA Araştırma'nın yaptığı "Bu pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" anketinde çarpıcı sonuçlar çıktı. Son anketlerde düşüş yaşadığı görülen CHP ise 19,8 oy oranında kaldı.

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Emre Burak Kürüm Oldu

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Emre Burak Kürüm getirildi. AK Parti Elazığ Gençlik Kolları’nda bayrak değişimi yaşandı. Uğurcan Güleç geçtiğimiz gün partisinin 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresinde aday olmayacağınız açıklamıştı. Uğurcan Güleç’in adaylık ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanın kim olacağı kamuoyunca merak konusu olmuştu. Gençlik Kolları görevini yürüten Uğurcan Güleç bugün görevinden alındı.

Karamollaoğlu'ndan yeni ittifak açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifak tartışmalarıyla ilgili, "İttifak konusu ancak seçim sathı mahalline girildiği zaman konuşulacak bir konudur." dedi.

Çin'den alınan koronavirüs aşısının Türkiye'deki 3. faz denemeleri tamamlandı

ÇİN menşeili Koronavirüs aşısı CoronaVac'ın Türkiye'de devam eden Faz-3 çalışması tamamlandı. Tüm gönüllülere mesajla bildirim yapıldı.

Başkan Yıldırım, Mazbatasını Aldı

AK Parti İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Şerafettin Yıldırım, mazbatasını aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recai Kutan'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi'ni Cumhur İttifakı içinde görmek için temaslarını sıklaştırıyor. Oğuzhan Asiltürk'ün ardından hafta sonunda kameralardan uzak bir ziyaret daha gerçekleştiren Erdoğan yakın zamanda Recai Kutan'ı da ziyaret edecek...

Erken seçim isteyenlerin hayallerini suya düşüren anket!

Erken seçim taleplerinin yükseldiği şu günlerde genel seçim anketinde Cumhur İttifakı yüzde 51.6 oy aldı.

AK Parti'de seçim hazırlığı başladı!

AK Parti, 2023'te oy kullanacak olan Z kuşağı ve kadın seçmene yönelik yol haritasını belirlemek için çalışmalara başladı. Gençlerin ve kadınların en çok hangi sosyal medya platformunu kullandığı da mercek altına alındı.

Işıkver, İl Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 8 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan 13. Olağan İl Kongresi’nde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ufukta erken seçim mi var?

Toplam 323 haber.