SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Erbakan, Yurtbaşı Beldesi ve Baskil’i gezdi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Erhun Karakuş ve il yönetiminin eşliğinde Yurtbaşı Beldesi ve Baskil İlçesi’ni gezdi. Şehit Fethi Sekin’in de kabrini ziyaret eden Genel Başkan Erbakan, karayolu ile Malatya’ya gitti. 

Çanakçı, esnaf ve partilileri ile buluştu 

Demokrasi ve Atılım Partisi Palu İlçesi 1. olağan kongresi yapıldı. Kongrede Palu İlçe Başkanlığına Seyfettin İzci getirildi. 

YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ‘Milletimiz Bizi Hiçbir İttifaka Yakıştırmıyor!’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Elazığ’da basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ’dan iddialara yanıt!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ son günlerde hakkında çıkan haberle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Duran İlçe temaslarını sürdürüyor 

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet, Maden ile Sivrice ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnafın sorunlarını dinledi. 

AK Parti’de sürpriz değişim! 

AK Parti, TBMM Grubu'nda sürpriz bir değişime gitme kararı aldı. Partinin Grup Başkanı Naci Bostancı görevi bırakıyor. Bostancı’nın yerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın bu görevi üstleneceği öğrenildi.

Ercan ‘İYİ Parti’nin yükselişi devam edecek’

İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Genel Başkan Meral Akşener’in Bingöl ve Elazığ’da hakla buluşma programları ve ziyaretlerinin oldukça yoğun, verimli ve partilerinin halkın umudu olma yolunda yükselişini devam ettirdiğini göstermesi açısından başarılı olduğunu kaydetti. 

Akşener'den Lütfü Türkkan değerlendirmesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası video yayınlaması üzerine Akşener de video yayınlayarak hükümeti hedef aldı.

MHP genişletilmiş il istişare toplantısı gerçekleştirildi 

“Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Programı” kapsamında Elazığ’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MYK üyeleri, il teşkilatının genişletilmiş istişare toplantısında partililerine seslendi. 

Lütfü Türkkan görevden alındı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl ziyaretinde Meral Akşener'i protesto eden şehit yakını bir vatandaşın boynuna sarılıp küfür etmesi tepkilere neden oldu.

AK Parti’de halkla buluşma günleri yeniden başladı

AK Parti’de pandemi nedeniyle ara verilen halkla buluşma günleri yeniden başladı.  İlk toplantının nöbetçi Milletvekili olan Sermin Balık, Kasım ayı içerisinde köy konutlarından bin tanesinin ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi. 

Şamil Tayyar'dan erken seçim çıkışı

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'dan bomba erken seçim paylaşımı geldi. "Sandık göründü" diyen Tayyar, "Zamanında veya erken" ifadesini kullandı. 

Başkan Or’dan, Elazığlılara davet

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ’a gelişi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu ‘Kandili yerle yeksan edeceğim’ 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Söz veriyorum, o Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem bana Kılıçdaroğlu demesinler" dedi.

Yıldırım ‘AK Parti, 19 yıldır hizmet aşkıyla yoluna devam ediyor’

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da bitmek bilmeyen hizmet aşkıyla yoluna devam edeceğini vurguladı.

MHP Heyeti Elazığ’a Çıkarma Yapacak 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım beraberindeki MHP’li Milletvekilleri ve MYK üyeleriyle birlikte Elazığ’a gelerek ziyaret ve incelemelerde bulunacaklar.

ORC'nin Patronu Pösteki açıkladı ‘AK Parti 10 puan kaybetti’

AK Parti ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden atışan ORC Araştırma'nın patronu Mehmet Pösteki, yaptıkları son araştırmaları ve AK Parti'den kaçan oyların kime gittiğini açıkladı.

Toplam 320 haber.