SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Kovancılar İlçesi’ni gezdi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kovancılar İlçesi’nde temaslarda bulundu. İlçe esnafını gezen Ercan, partisinin ve kendisinin projelerini anlattı. 

Ateş: Hemşerilerimize sonsuz teşekkürler

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Pazar günü yoğun bir katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdikleri kongre sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

HÜDA Par il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve İl Başkanı Yasin Kavaklı il teşkilatı ile birlikte Yenice köyünü ziyaret etti. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. olağan kongresi yapıldı. Kongreye partinin Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da katılım sağladı. 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il yönetimi belli oldu 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in, gerçekleştirilen kongrenin ardından il yönetimi belli oldu. 

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Elazığ’da 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geldi. Genel Başkan Erbakan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Başkan Ateş: Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti.

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza büyük bir güven ve ilgi var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ’da birtakım ziyaretlerde bulundu. Şahin, programı kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Bal, ilçe teşkilatları ile buluştu 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek parti üyeleri ile istişarede bulundu. 

İYİ Parti heyetinden esnaf ziyareti

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Partisinin Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve parti yönetiminden isimlerle Hürriyet Caddesi üzerindeki iş yerlerini ziyaret etti.

YRP MKYK Üyesi Gül: Genel Başkanımız Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Elazığ’a gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SP il yönetiminden Yurtbaşı Beldesine ziyaret 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Yurtbaşı Beldesi’ni ziyaret etti. 

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 25 Aralık Pazar günü Elazığ'a gelerek partisinin il kongresine katılacak. 

Seçim Nisan'da mı yapılacak! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin'de gençlerle sohbet ederken, seçim tarihini MHP lideri Devlet Bahçeli ile konuşacağını söylemesi erken seçim iddialarını güçlendirdi. "Erken seçime varız" diyen CHP Nisan ayını işaret etti.

Gül: Zararlı alışkanlıkların panzehiri spordur

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Parti yöneticileri ile birlikte mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Erol: 2023’te CHP iktidar, AK Parti muhalefet koltuğunda oturacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuştu.

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci Elazığlılarla buluştu

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Elazığ’da sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları ile bir araya geldi. 

Toplam 320 haber.