SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Yıldırım ‘20 Yılın Tecrübesiyle Hizmetlerimize Devam Ediyoruz 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi tarafından Şırnak’ta düzenlenen ve 22 ilin belediye başkanının dâhil olduğu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katıldı. 

Babacan ve Davutoğu da Millet İttifakı'na katılıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş başa görüşmesinden “güçlü Millet İttifakı” vurgusu çıktı. Son kulis bilgisine göre, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi de Millet İttifakı içinde yer almak için harekete geçti...

ANAP İl Başkanı Saraç Oldu

Anavatan Partisi Elazığ İl Başkanlığına Mustafa Saraç atandı.

Genel Başkan Erbakan ile MKYK Üyesi Gül, Van'da esnafı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak milli görüşün 50 senelik geçmişinde olduğu gibi yeni dönemde de bölge insanının Van halkının derdine derman olacağımıza inanıyoruz." dedi.

CHP İl Başkan Adayı Duran ‘Seçildiğim Takdirde Milletvekili Erol’la Hareket Edeceğim’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkan Adayı Duran “Seçildiğim takdirde örgütümle ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte hareket ederek, hem partime hem de şehrime katma değer sağlayacağım”

Başkan Or ‘Millet Bizi Çağırıyor’

Şehrin genelinde gezilerini sürdüren İYİ Parti Elazığ Teşkilatının durağı Mollakendi Beldesi oldu. İl Başkanı Mevlüt Or, Teşkilat Başkanı Erhan Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül ve İş İnsanı Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Or ‘Sahipsiz Elazığ dediğimiz zaman sesini yükseltenler var’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, ilçe gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda İl teşkilat başkanı Erhan Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, Belediye Meclis Üyesi Kahraman Doğan, İş İnsanı Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan ile Keban ilçesine giden İYİ Parti il teşkilatı burada esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Or ‘İYİ Parti İktidarında Vatandaşa Adil Yaklaşacağız’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlut Or, teşkilat mensupları ile iş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kuzova köylerinden Beşik, Sün ve Arındık köylerini ziyaret ettiler.

CHP’nin Temmuz ayının en başarılı milletvekilleri!

Anket Meydanı Temmuz ayına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerine yönelik siyasi gündem araştırma sonuçlarını yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli uzlaştı!

Seçim için değiştirilecek yasa maddeleri için harekete geçiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin seçim barajını düşürmek ve Meclis'te grup kurma şartlarını ortadan kaldıracak bir çalışma için uzlaştıkları konuşuluyor.

Başkan Yıldırım ‘Partimize Katılan Herkes Bize Güç Veriyor’

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı'nın AK Parti ailesine geçişinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, partiye katılan herkesin kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan ‘Elazığ'ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum’

İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı, Elazığlı saygın iş insanı Yüksel Ercan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti.

Saadet Partisi fena karıştı!

SAADET Partisi'nde bir süredir Genel Bakan Temel Karamollaoğlu'na karşı harekete geçtiği bilinen Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısı partinin içindeki kaynamayı gün yüzüne çıkardı. Asiltürk'e yönelik ağır eleştiriler geldi...

Ercan, İYİ Parti’de

Genel Başkan Erbakan Elazığ’dan Memnun Ayrıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin Karakoçan 1.olağan kongresine katılmak üzere Elazığ’a geldi. Erbakan Elazığ’da partilileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Karaboğa güven tazelerken, kongrede açıklamalarda bulunan Dr. Erbakan, Elazığ aynen birinci 40 yılda olduğu gibi ikinci 40 yılda da hünkar mahfili olacağını açık bir şekilde gösterdi” dedi.

AK Parti MKYK’da 21 İsim Çizik Yedi

AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi'nden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bahsettiği 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun yeni listesi belli oldu.

Erbakan İçin Hazırlıklar Başladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Teşkilatı, Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın Elazığ programı için hazırlıklara başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP'nin 18 Mart'taki Büyük Kurultayı'na katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin daveti üzerine, MHP'nin 18 Mart'ta gerçekleştireceği 13'üncü Olağan Büyük Kurultayına katılacak...

Toplam 320 haber.