SON DAKİKA

Kültür

Kültür Haberleri

Belediyeden ‘Kumandan’ tiyatrosuna davet

Elazığ Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

‘Mutlu Aile Olma’ seminerine kadınlardan büyük ilgi

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında Mucize Sırlar Koçluk ve Danışmanlık Merkezi ile birlikte kadınlara yönelik seminer düzenledi.

‘Yeni Yıla Merhaba’ konseri büyük beğeni topladı 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu tarafından  ‘Göz Teması Şarkılarla Yeni Yıla Merhaba’ konseri büyük beğeni topladı. 

Mehmet Akif İnan anısına program düzenlendi 

Memur Sen İl Temsilciliği tarafından “Milli marşımızın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “Bağımsızlık” temalı yarışmanın ödül töreni ve Memur Sen Kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnan anısına anma programı düzenlendi. 

Başkan Bahşi’den davet

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “milli marşımızın 100. yılı etkinlikleri kapsamında “bağımsızlık” temalı yarışmanın ödül töreni ve Memur Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan anısına düzenleyecekleri anma programına Elazığlıları davet etti. 

Harput Der Kürsübaşı sohbetlerini sürdürüyor

Harput Der, 2021 yılının son kürsübaşı toplantısında yeni yıl ve bir yılın muhasebesi konuşuldu.

Prof. Dr. Tevfik Özlü'den Omicron için flaş sözler

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Eğer iki doz aşı yapılmışsa, aradan 3 ay geçmişse mutlaka 3'üncü dozları yaptırmak lazım. Çünkü yapılan çalışmalar ‘Omicron’un iki doz aşıya rağmen aşıdan çok etkilenmediğini gösteriyor" dedi.

‘Kahramana Vefa Gecesinde’ Ahmet Şafak sahne aldı 

Şehidimiz Hasan Halit Küçük’ün adının verildiği ortaokulda “Kahramana Vefa Gecesi” düzenlendi. Vefa gecesi Sanatçı Ahmet Şafak’ın konseri ile son buldu. 

Elazığ Belediyesi’nden Yunus Emre tiyatro oyununa davet 

Elazığ Belediyesi tarafından "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yunus Emre” adlı tiyatro oyununun ikinci gösterimi 25 Aralık Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak. 

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi genel kurulunu yaptı 

Kuruluş sürecini tamamlayan Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi ilk Olağan Genel Kurulunu yaptı. 

Sanatseverlerden Yunus Emre tiyatro oyununa büyük ilgi

Elazığ Belediyesi, "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında Türkçe şiirin öncüsü olarak kabul edilen ünlü tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'nin hayatını konu alan bir tiyatro oyunu sergiledi.

Mevlana’yı anma konseri düzenlendi 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu tarafından Mevlana’yı Anma Haftası nedeniyle konser düzenledi. 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’ndan konser 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu tarafından Mevlana’yı anma haftası nedeniyle konser düzenlenecek. 

Fırat Üniversitesi, Harput müziğinin tanıtımına desteğini sürdürüyor

Akademik başarılarının yanı sıra sosyal faaliyetleriyle de şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayan Fırat Üniversitesi, Muş’ta “Harput Müziği Konseri” düzenledi. 

Harput Der’in konuğu Feti Ahmet Gel oldu 

Harput Der’in düzenlemiş olduğu kürsübaşı sohbetlerinin konuğu ekonomist Feti Ahmet Gel oldu. Gel, ülke ve şehir ekonomisi ile ilgili bilgiler aktardı. 

Altınoluk yerleşim yeri ‘Sit Alanı’ ilan edildi 

Alacakaya’ya bağlı Altınoluk köyü içerisinde yer alan Altınoluk yerleşim yeri sit alanı ilan edildi. 

Elazığ Belediyesi'nden miniklere sinema keyfi 

Çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, hayal gücünün gelişmesine imkan sağlamak ve anı kültürü oluşturmak amacıyla hizmet sunan Mini Gösteri Merkezi, minik konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi’nden Yunus Emre tiyatro oyununa davet

Elazığ Belediyesi, "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında “Yunus Emre” adlı oyunu 18 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Cumartesi günlerinde sanatseverlerle buluşturacak.

Toplam 385 haber.