Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, 'Başarı Öyküsünü' anlattı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı Elazığ Şubesi tarafından “Sizin de Bir Başarı Öykünüz Olabilir” başlığı ile söyleşi programı düzenlendi. 

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan TİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval, Fırat Üniversitesi ile birlikte yürüttükleri proje hakkında bilgiler aktardı. Başkan Kurçuval, “Bugün burada sizinle birlikte olmak bizim için mutluluk onur hem de gurur kaynağı. TİKAV 99 yılından itibaren birçok projeye imza attı. En büyük ve en önemsediği proje kurucumuz Sayın Hamdi Akın’ın ve biz yönetim kurulu olarak en önemsediğimiz projelerden bir tanesi “Bireysel Gelişim Projesinin” uygulandığı Fırat Üniversitesi’ndeki projemiz. BU projeyle birlikte aslında toplumsal yâda ekonomik sebeplerle kişisel, eğitim, kültürel kişisel eğitim kaynaklarına ulaşmakta zorluk çeken öğrencilere fırsat eşitliği tanıdı. Onları kişisel becerilerle donatıp hayata hazırladı” dedi. Söyleşi programına katılan Gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak tanınan Gamze Cizreli, Başarı Öyküsünü Anlattı. 

Gamze Cizreli, “Rahmetli babam hep kamuoyuna girmemi istedi, işi ve maaşı garanti derdi çünkü özel sektörün ne olacağı belli değil. Türkiye’de yeni yeni gelişiyor özel sektör. Acaba orada mutlu olabilir miyim, hantal olur muyum, hep kendi kendime soruyorum. O yıllarda Ankara’da yaşıyorum ve Özel sektör İstanbul’da yeni yeni şekilleniyordu. Bende şuan yaptığım işle hiç ilgisi olmayan bir sürü şirkete başvuru yapıyordum çünkü iş seçme şansımızda yoktu” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN