Ziyaret Haberleri
SON DAKİKA

Ziyaret Haberleri

Keleş, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şehrin çeşitli kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Keleş’ten sağlık çalışanlarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık kurumu ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık kurumlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Erdoğan'ın iade-i ziyareti ne zaman? 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede gündeme getirdiği Gezi ve 28 Şubat davalarına ilişkin önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler beklediğini dile getirdi. Erdoğan'ın iade-i ziyaret tarihine ilişkin de konuşan Özel, tarihin henüz netleşmediğini bildirdi.

Nazırlı’dan, Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Milletvekili Keleş, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden anlamlı destek

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri 3 Akülü Sandalye alarak Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne teslim etti. Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat Fakülteyi ziyaret ederek öğrencilere teşekkür etti.

Başkan Somyürek’e hayırlı olsun ziyareti

Çemişgezek Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek'e eski mesai arkadaşları ziyarette bulundu.

Fahiş fiyata yeni formül geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerle sohbetinde fahiş fiyatla mücadele de konuşuldu. Erdoğan, yeni ve daha caydırıcı önlemlerin alınacağını söyledi ve, "Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek" dedi. Ürün fiyatının, ambalajın üzerine yazılması önerisinin de değerlendirileceğini söyledi.

Başkan Alan’dan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı. 

Başkan Adayı Duran'a yoğun destek 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. 

Septioğlu: Sosyal belediyeciliği bu şehre kazandıracağız 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine devam ediyor. 

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan adayı Duran’dan Galericiler Sitesi ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Septioğlu’ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular. 

Başkan adayı Duran’a esnaftan yoğun ilgi

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Septioğlu: 31 Mart bu şehri ayağa kaldırma vaktidir 

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kültür Mahallesi'nin muhtar adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Altaş’a tam destek veriyor.

Başkan Adayı Duran’dan, esnaf ve vatandaş ziyareti

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. 

Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle ziyaretlerine devam ediyor.

Septioğlu, esnaflarla buluşmaya devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirerek “Hayırlı Ramazanlar” Dileklerinde Bulundu.

Septioğlu, Elazığ hak ettiği değişimi Yeniden Refah’la yaşayacak

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında önce Elazığ Sanayi Sitesi esnafını, ardından da Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek, sorunları dinledi, şehrin refaha kavuşması için destek istedi.

Başkan Adayı Septioğlu Türkiye’nin Kalbi Elazığ’dır    

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, kamu kurumlarında çalışan vatandaşları ziyaret etti. Başkan adayı Septioğlu, Türkiye’nin kalbi Elazığ’dır. Türkiye’yi aydınlatacak ışığı Elazığ’dan yakacağız dedi. 

Vatandaşlardan YRP Başkan Adayı Septioğlu’na yoğun ilgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle seçim ziyaretlerini sürdürüyor.