Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Şehrin dört bir yanında toplumun tüm kesimleriyle buluşarak sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Duran, yurttaşlardan yoğun bir ilgi görüyor. Başkan Adayı Duran, ziyaretleri kapsamında yurttaşlarla da bir araya gelip sohbet ederek dertlerini dinledi, sorunlar ve çözümlere ilişkin istişarelerde bulundu. 

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

BAŞKAN ADAYI DURAN’DAN ZAFER PARTİSİ’NE ZİYARET 

CHP Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Onur Omrak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, ‘’Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine  teşekkür ederim’’ dedi. 

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

BAŞKAN ADAYI DURAN AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ 

Zafer Partisi’ni ziyaretinin ardından Başkan Adayı Duran, Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü (AFAD) Gençlik Kolları Başkan Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cafer Giyik ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.  Başkan Adayı Duran ‘’Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

Başkan Adayı Duran, AFAD ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü Gençlik Kolları Başkanı Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ziyaret ederek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN