KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kültür Mahallesi'nin muhtar adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Altaş'a tam destek veriyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerinden güzel geri dönüşler aldığını belirterek; “Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek bizler için büyük mutluluk olacak. 1 Nisan’ı sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine 13 günden daha az bir zaman kala, muhtar adayları da mahalle sakinlerinden destek aramaya devam ediyor. Belediye başkan adaylığı kadar hatta daha fazla rekabetin yaşandığı muhtarlık seçimleri için muhtar adayları, seçmenlerle buluşarak, kapı kapı dolaşarak projelerini ve vizyonlarını paylaşıyor.

Kültür Mahallesi'nin nabzını tutuyor

Şehrin merkezi mahallelerinden Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, seçim çalışmaları kapsamında seçim ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor. Kültür Mahallesi'nin nabzını tutan Altaş, esnafların ve vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyerek mahallenin geleceğine dair projelerini paylaşmaya devam ediyor.

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Vatandaşlar projelerden memnun

Gülşah Altaş’ın ziyaretleri sırasında esnaflar ve vatandaşlar muhtar adayının gösterdiği ilgiden ve projelerine odaklanmasından memnun kaldıklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, mahallelerinin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için muhtar adayının önerilerini ve vaatlerini dinleyerek, seçim sürecine aktif bir şekilde katılım gösteriyorlar.

Muhtar adayımıza başarılar diliyoruz

Günışığı Gazetesi olarak Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş’ın seçim çalışmaları kapsamında görüşlerine başvurduğumuz Mahalle Sakinlerinden Saniye Özdemir; “Kültür Mahallesi, şehrin merkezinde, Elazığ kültürünün yaşatıldığı, samimi dostlukların ve duyarlı komşulukların yaşandığı bir mahallemiz. Bizler mahallemize bir kadın elinin değmesini istiyoruz. Muhtar Adayımızın projeleri hayata geçirilecek ve mahallemizi daha modern bir görüntüye kavuşturacak projeler. Biz mahalle muhtar adayımıza başarılar diliyoruz.”

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Muhtarlık belediye ile mahalle arasında köprü

"Muhtarlık belediyeyle mahalle arasındaki bir köprüdür ve bu köprüyü kurması gerektiğini söyleyen bir vatandaş ise; “Elazığ ve mahallemiz depremlerden etkilenmiş bir mahalle. 10.000 kişi bu mahallede yaşıyor. Yaklaşık 6.500 seçmenin bulunduğu mahallemizin birçok eksiği var. Bizim muhtar adaylarımızdan beklentimiz şu. Belediye ile mahalle arasında ki köprü olan muhtarlarımız Elazığ’ın en eski mahallerinden olan Kültür Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir mahalle haline getirmesi. Muhtar Adayımız projelerini anlatıyor. İnşallah muvaffak olur. Bekleyip göreceğiz. Seçildikten sonra koltuk sevdalarına düşmesinler. Bizim tek isteğimiz bu.”

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Muhtarlık iş kapısı değil hizmet kapısı

Hoş görülü, hanımefendi, güler yüzlü, mütevazı ve samimiyetiyle kısa sürede mahalle halkının takdirini kazanan Altaş tek amacının mahalle halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Doğup büyüdüğü mahallesinde esnaf olarak çalışsa da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağını ifade eden Gülşah Altaş, muhtarlığı bir iş kapısı değil, bir hizmet noktası olarak gördüğünü belirtti.

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kurumlardan destek sözlerimizi aldık

Altaş, mahallesinde yaşayan 6 bin vatandaşın daha iyi hizmet alabilmesi için çeşitli kurumlarla iş birliği içinde olduğunu ve projelerine destek sözü aldığını vurguladı. Adaylık sürecinde mahalle sakinlerinin beklenti ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı projeler geliştirdiğini ifade eden Gazeteci Gülşah Altaş, muhtarlık görevini kazanması durumunda mahalle sakinleriyle düzenli toplantılar yaparak, mahallenin sorunlarını birlikte tespit edip çözüm yolları bulacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN