Ömer Toraman Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Toraman Haberleri

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası açıldı 

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği binası düzenlenen program ile hizmete açıldı. 

Elazığ Valiliği, il genel meclisi üyeleri için program düzenledi 

İl Genel Meclisi’nin 5 yıllık görev sürecinin son toplantısı öncesi Elazığ Valiliği tarafından meclis üyeleri için kahvaltı programı düzenlendi. 

TEKNOVA OSB yer tahsisi için imzalar atıldı

TEKNOVA OSB Yer Tahsis Belgesi İmza Töreni ETSO’da yapıldı. 293 parselden 115’nin tahsisi için düzenlenen törene katılan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, üretim, yatırım ve istihdam anlamında Elâzığ’da güzel şeyler yaşandığını söyledi

Elazığ’da seçim güvenliği toplantısı 

Elazığ Valiliğinde, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdariler Seçimi ile ilgili seçim güvenliği toplantısı yapıldı. 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman doçent unvanı aldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu kararıyla Doçent unvanını aldı.

Vali Toraman, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ 2023 oylamasına katıldı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Toraman, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

ASKON 15. Ekonomi değerlendirme toplantısı Elazığ’da yapıldı

ASKON 15. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, ASKON Elazığ Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda ülke ve Elâzığ ekonomisinde yaşanan gelişmeler ele alındı.

‘Sen Üret Yeter’ sergisi açıldı 

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın sergisi “Sen Üret Yeter” temasıyla bir alışveriş merkezinde düzenlendi. 

Vali Toraman ve Müdür Karayel’den güven uygulaması 

Elazığ genelinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güven uygulaması yapılmaya devam ediyor. Elazığ Valisi Ömer Toraman ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel uygulamayı yerinde inceledi. 

Elazığ Valiliği’nde kış tedbirleri masaya yatırıldı 

Elazığ'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleriyle ilgili toplantı yapıldı. 

Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 6 Şubat depremlerinde Elazığ’da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Doğa Aşığı Gezginlerin Gözdesi Saklıkapı Kanyonu 

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezi kanyonları gezmeye giden vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek. 

Elazığ’da 23 bin fidan toprakla buluştu 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Elazığ’da “geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes” temasıyla 23 bin fidan toprakla buluştu. 

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu’nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak. 

Vali Toraman: Sivrice’ye Yaklaşık 100 Milyon liralık yatırım yaptık 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberindeki heyet ile birlikte güney sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Vali Toraman, Sivrice’ye yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. 

Sivrice Rehabilitasyon Merkezi için ödenek onaylandı 

Sivrice’de yeni bir rehabilitasyon merkezi yapılması için gerekli olan ödenek bakanlık tarafından onaylandı. 

Vali Toraman, Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Halk Günü” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşları makamında ağırlayan vali toraman, talep ve sorunları dinleyerek birer birer not aldı. 

Vali Toraman’dan şehidimizin ailesine geçmiş olsun ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın ailesini ziyaret ederek yaşanan hırsızlık olayı sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti. 

İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi 

Elazığ İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirildi. 

ELBİRFED Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti 

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu’nun Ankara'daki yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda Elazığ'lı vatandaşların yanı sıra Elazığ'ın önde gelen isimleri de katıldı. 

5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı 

Elazığ'da her yıl düzenlenen "5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali" yoğun katılım ile başladı. Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığında, Elazığ Valiliği ile Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Valilik Meydanı'nda düzenlenen festivalde vatandaşlar stantları gezerek köfte ekmek ile yöresel ürünlerden tattı. 

Vali Toraman, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaatını inceledi 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vali Toraman, Gaziler onuruna yemek verdi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle valilik tarafından düzenlenen yemekte, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. 

Vali Toraman: 10 Bin 700 ağır hasarlı binanın, 4 bini yıkıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kahramanmaraş depremleri sonrasında Elâzığ’da ağır hasarlı tespit edilen 10 bin 700 binanın 4 bin tanesinin yıkıldığını söyledi. 

Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Toraman’dan Kahve Fincanı Müzesi’ne destek

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ETUDER tarafından hazırlanan Kahve Fincanı Müzesi’ne kendi adına fincan verdi.

İL ÖZEL İDARESİ ŞEHRE KATMA DEĞER SUNUYOR

Elazığ İl Özel İdaresi gerçekleştirdiği hizmetlerle şehre katma değer sunuyor. Şehrin genelinde yürütülen çalışmalar beğeni toplarken bir yandan da yeni yatırımlar planlanıyor.

Çok sayıda ilin valisi değişti 

Valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan karara göre Elazığ Valiliğinde bir değişiklik yaşanmadı. 

Malatya Vefa Otobüsü Elazığ’a geliyor 

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlenerek “Zor Günlerimizde Yanımızda Olan Milletimize Minnettarız” sloganı ile 8 Ağustos Salı günü Malatya’dan Elazığ’a ‘Malatya Vefa Otobüsü’ gelecek. 

Vali Toraman’dan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a tebrik ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.