Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 6 Şubat depremlerinde Elazığ'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği Elazığ’da Valilik, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve ilgili kurumların koordinasyonunda yürütülen yıkım çalışmaları devam ediyor.

Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi 

Depremlerin ardından boşaltılan ağır hasarlı binaların yıkımı için tedbir amacıyla çevresindeki yapıların tahliyesinin ardından uzman ekiplerin gözetimi ve güvenlik önlemi altında iş makineleriyle çalışma yürütülüyor. 10 bin 694 ağır hasarlı binanın yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Rızaiye ve Sarayatik Mahallelerinde devam eden yıkım çalışmaları yerinde inceledi. 

Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay ile birlikte Rızaiye ve Sarayatik Mahallerine giden Vali Toraman, çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşların taleplerini dinledi. Elazığ Valisi Dr. Toraman, Elazığ’da 6 Şubat depreminde ağır hasarlı olarak tespit edilen 10 bin 694 binadan 7 bin 286 yapının yıkım ve enkaz kaldırma çalışması tamamlandığını kaydetti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN