Elazığ Valiliği, il genel meclisi üyeleri için program düzenledi 

İl Genel Meclisi'nin 5 yıllık görev sürecinin son toplantısı öncesi Elazığ Valiliği tarafından meclis üyeleri için kahvaltı programı düzenlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İl Genel Meclisi 5 yıllık görev süresini gerçekleştireceği son toplantı ile birlikte tamamlamış oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde yeni meclis seçilmeden önce Elazığ Valiliği tarafından İl Özel İdaresi Meclis Üyeleri için veda kahvaltısı programı düzenlendi. Programa Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve Meclis Üyeleri katılım gösterdi. Kahvaltı programında konuşan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, İl Özel İdaresi’nin ve Meclis Üyelerinin zor zamanlarda başarılı çalışmalar yürüttüğünü söyleyerek teşekkür etti. 

Toraman, “2021 Ekim ayında bizde görev verildi göreve başladık o zaman da şöyle bir baktığımda şunu söyledim bunu her yerde de söyledim Elazığ İl Özel İdaresi hem salgında hem de depremde çok büyük yük kaldırmış yani personeliyle, araç gereciyle, bütçesiyle, teknik kadrolarıyla ne imkanı varsa seferber etmiş. Tabi tüm bunlar olurken İl Özel İdaresi’nin en büyük dayanağı bütçesi, bu bütçeyi sizler yaptınız, sizler müzakere ettiniz, sizler oluşturdunuz sonra idarenin önüne koydunuz ve o bütçe çerçevesinde idare genel sekreterlik bütün bu faaliyetlerini yapabildi. Hakikaten meclisimiz uyum içerisinde çalıştı. Farklı siyasi parti temsilcileri var, farklı bölgelerden gelmiş temsilcilerimiz var ama kararların büyük çoğunluğunun oy birliğiyle çıkmış olması Elazığ İl Özel İdaresi’ni farklı kılıyor, bizi de gururlandırıyor. Dolayısıyla yeni dönemde tekrar il genel meclisi çatısı altında sorumluluk alacak olan arkadaşlarımız da olabilir onlara da kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Ancak yeni dönemde görev almayan arkadaşlarımız da var onlara da hassaten teşekkür ediyoruz. Bir bütün olarak meclis olarak Elazığ’ın yerel tarihini adınızı yazdırdınız” dedi. 

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, 5 yıllık görev süreleri boyunca Elazığ’a en iyi şekilde hizmet etmek için gayret gösterdiklerini ifade etti. Şerbet, “İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Genel Meclisi kardeşlerime bir kahvaltı programı düzenlendi. Bugün burada birlikte kahvaltı yaptık Sayın Valimizin de katılımıyla birlikte. 5 yıl tüm arkadaşlarımla birlikte çok güzel hizmetler ettik bugün çoğu arkadaş buradan ayrılsa da içimizde hafif bir burukluk olsa da sevindirici tarafı kardeşliğimiz, anılarımız burada kalacak” dedi. MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Osman Dilek, Elazığ’ı etkileyen pandemi ve deprem süreçlerine rağmen başarılı bir şekilde görevlerini yürüttüklerini kaydetti. Dilek, “Gerçekten uzun bir süre olmasına rağmen göz kapatıp açıncaya kadar bitti. Bu süreç içerisinde Elazığ İl Özel İdaresi çok özel hizmetler yaptı. 2 tane çok ağır deprem geçirdik bu deprem sürecinde yıkımla, yapımla, tahliyeyle ilgili çok üstün gayret gösterdiler” dedi. Kahvaltı programı Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın İl Genel Meclis Üyelerine hediye takdiminin ardından sona erdi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN