Elfed Haberleri
SON DAKİKA

Elfed Haberleri

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

ELFED’den geleneksel doktorlar buluşması 

ELFED’in geleneksel doktorlar buluşması İstanbul’da kahvaltı programıyla gerçekleşti. 

Harput Kale Kazısı Eserleri İstanbul’da sergileniyor 

Harput Kale kazısında bulunan tarihi eserler, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje Birimi ve Elazığ Dernekler Federasyonunun desteği ile sergi İstanbul’da sergileniyor. 

ELFED Çedene Sohbetlerinin Konuğu Yatırım Uzmanı Mert Başaran oldu 

ELFED Gençlik Kolları Tarafından düzenlenen  “Çedene Sohbetlerinin” Konuğu Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran oldu. Başaran katılımcılara nasıl tasarruf yapılacağı en etkili yatırım yolları hakkında bilgiler verdi. 

Demir’in ilk romanı FELSEVERSE okurlarıyla buluştu 

Elazığlı Yazar ELFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Demir’in ilk eseri “FELSEVERSE” adlı roman okurlarıyla buluştu. 

ELFED Cumhuriyetin 100. Yılında Çayda Çıra İle Dev Ay Yıldız Gösterisi Düzenledi 

Elazığ Dernekler Federasyonu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Çayda Çıra ve 1923 mumla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda dev bir Ay-Yıldız oluşturdu. Oluşturulan görsel şölen vatandaşlardan büyük beğeni topladı. 

İstanbul Yenikapı’da Elazığ rüzgarı esecek

Elazığ Dernekler Federasyonu’nun 26-29 Ekim’de İstanbul Yenikapı’da düzenleyeceği Elazığ Tanıtım Günleri’ne sayılı günler kaldı. Tanıtım günlerine yoğun katılım bekleniyor.

ELFED Elazığlı üniversite öğrencileri ile buluştu 

Elazığ Dernekler Federasyonu “İstanbul'da Birlikte Varız” programı kapsamında İstanbul’da eğitim gören Elazığlı üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. 

Elazığ Tanıtım Günleri için istişare edildi 

Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ETSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Ziyarette 26 - 29 ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Elazığ Tanıtım Günleri programı hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Gürkan’dan, Genel Başkan Asmalı’ya ve ELFED’e ziyaret 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti. 

MÜSİAD’da gündem ELFED oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin oldu. 

İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği etkinlikte üyeler bir araya gelerek hasret giderdi. 

İstanbul’da Elazığlılar hasret giderdi 

Sancaktepe belediyesi tarafından düzenlenen ELFED’in destek verdiği “Elazığlı Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz” etkinliğinde İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi. Bin 200’den fazla Elazığlıyı bir araya getiren etkinlik tam not aldı.   

ELFED Yönetimi Kadın Girişimciler ile bir araya geldi 

Kırmızı Montlular İyilik ve Gönüllülük Hareketi'nde yer alan kadın girişimciler Elazığ’da nelerin yapılabileceği üzerine konuşmak amacıyla Memur Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi ve ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ile bir araya geldi. 

Milletvekili Erol’dan ELFED Genel Başkanı Elgin’e ziyaret 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

ELFED, Elazığlı bürokratlarla buluştu 

ELFED düzenlenen programda yine Elazığlı isimleri bir araya getirdi. Çeşitli meslek gruplarında yer alan Elazığlı isimler tanışıp, hasbihal etti. 

ELFED’ten iftar programı 

ELFED, İstanbul’da iftar programı düzenledi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da bulunduğu programa, çok sayıda davetli katıldı. 

Ümraniye’de Elazığ yöresel ürünlerine yoğun ilgi   

Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla 27 ve 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Elazığ Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri İstanbul Ümraniye Santral Meydanı'nda devam ediyor. 

ELFED İki Bin Adet Kitabı Vali Yırık’a Teslim Etti

ELFED, Elazığlı yazarımız Ahmet Kabaklı tarafından kaleme alınan “Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy” kitaplarından iki bin adedini öğrencilere dağıtılmak üzere Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teslim etti.