ELFED Elazığlı üniversite öğrencileri ile buluştu 

Elazığ Dernekler Federasyonu 'İstanbul'da Birlikte Varız' programı kapsamında İstanbul'da eğitim gören Elazığlı üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Dernekler Federasyonu “İstanbul'da Birlikte Varız” programı çerçevesinde İstanbul’da eğitim gören Elazığlı üniversite öğrencileri ile buluştu.  Program Final Okullarında düzenlenen kahvaltı programı ile başladı. ELFED Genel Başkan Yardımcısı ve Bostancı Final Okulları Kurucu Ortağı Mete Murat, gençlerin yanında olduklarını belirterek onlara güvendiklerini ifade etti.   

ELFED Gençlik Kolları Başkanı ve Türk- Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Batuhan Çelik, derneğin yürüttüğü faaliyetleri paylaştı. ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli, gençlere nasihatlerde bulunarak siyasetten uzak durarak faaliyetlerini devam ettirdiklerini söyledi. ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, gençlerin sosyal aktivitelere katılmasını ve kaynaşmalarını istedi. Programı değerlendiren Elazığlı üniversite öğrencileri, etkinlik sayesinde memleket hasretlerini giderdiklerini ifade ettiler. Elazığ oyun havalarının oynandığı program Elazığlı sanatçı Mehmet Demirbağ konseri ile devam etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN