İstanbul'da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin İstanbul'da düzenlediği etkinlikte üyeler bir araya gelerek hasret giderdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programında üyeler bir araya geldi. Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Emre ve Yönetimi tarafından İstanbul Bağcılarda düzenlenen etkinliğe Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rabia Babaoğlu, Bekir Döndü, Necati Altunbaş, Soner Doğan, Özcan Türkoğlu, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan, AK Parti Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Ferhat Dağ, Bağcılar AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Horoz ile Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Temel Uzun katıldı. 

İstanbul'da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

ELFED Yönetim Kurlu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Rabia Babaoğlu, şehir dışında yaşayan Elazığlıların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu söyledi. Babaoğlu, “Bu derneğin üyeleri ve bu derneği kuranlar bu yeri alanlar tırnakları ile İstanbul’da yaşayan insanlar. Keban’ın Elazığ içinde ayrı bir özelliği vardır. Biz daha kendi başımıza kaldığımız zaman olmuştur. Ama birbirlerine destek oluyorlar. Birbirlerine yakın sırası geldiğinde birbirini yakından babayiğitçe desteklemiş kardeşlerimiz var” dedi. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, dernek olarak Elazığ’ı en güzel şekilde temsil etmek için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Elgin, “Burada yine kalabalıklar içerisinde kahvaltı yaptık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz kıymetli bu yönetim kuruluna siz değerli hemşehirlerim ile beraber Elazığ’ı temsil etmeye çalışıyoruz. ELFED Elazığ’ın bir gücü. Burası hepimizin. Bu bir bayrak yarışı” dedi. 

İstanbul'da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan, düzenlenen programın kaynaşma açısından önem taşıdığını kaydetti. AK Parti Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Dağ, her zaman Elazığ’ın yanında olduklarını ifade etti. Bağcılar AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Horoz da, STK’ların gönüllük esasında çalışan ve bir araya gelen kuruluşlar olduğunu söyledi. Etkinlikte Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği eski başkanı Hadi Turan’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edilerek, Onursal Başkanlık unvanı verildi. Bir diğer plaket de Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Kazım Gökhan Elgin’e takdim edildi. 

İstanbul'da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Başkan Elgin, teşekkür ederek katılımcıları 21 Ocak’ta Zeytinburnu’nda gerçekleşecek olan Elazığlılar buluşmasına davet etti.  Etkinlik Elazığ türküleri ve halaylar ile devam etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN