ELFED'den geleneksel doktorlar buluşması 

ELFED'in geleneksel doktorlar buluşması İstanbul'da kahvaltı programıyla gerçekleşti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Dernekler Federasyonunun Geleneksel Doktorlar Buluşması İstanbul Akgün Otelde düzenlenen kahvaltılı etkinlikle gerçekleşti. 

ELFED Yönetim Kurulunda sağlık işlerinden sorumlu Yalçın Gürsoy Yıldırım, Prof. Dr. Mehtap Kaçar ve Prof.Dr. Serhat Pusat koordinasyonunda düzenlenen etkinliğe ilgi büyüktü. Etkinliğe İstanbul’da görev yapan yaklaşık 150 Elazığlı doktorun yanı sıra İstanbul’da eğitimlerine devam eden 15 ELFED’li Tıp Öğrencisi ve ELFED Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. ELFED Koordinasyon Komitesi Adına açıklama yapan Yalçın Gürsoy Yıldırım, güzel bir aile olduklarını ifade etti. 

ELFED'den geleneksel doktorlar buluşması 

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli, Güzel işler yapıldığını ve gurur duyduğunu ifade etti. ELFED Başkanı Kazım Gökhan Elgin, federasyon olarak yapılan çalışmalara değindi. Elgin, “Biz bu yıl 2015 tane Elazığlı gencimize burs verdik ayda bin lira olacak şekilde 9 ay boyunca yaklaşık 2 milyon burs bütçesi oluşturarak gençlerimize her ay hesaplarına bin lira yatırıyoruz. 26 – 29 Ekim tarihleri arasında Yenikapı’da Elazığ Günleri düzenledik. ‘100. Yılda İz Bırakan 100 Elazığlı’ kitabını oluşturduk. Bu bir akademik çalışma. 42’den fazla uzman akademisyen bu kitap için uğraştı. En lüks kağıda en iyi şekilde en iyi tasarımla basmaya çalıştık ki çok beğeni aldı bu kitabımız da.

ELFED'den geleneksel doktorlar buluşması 

Elazığ’da da Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sanayi Odası Başkanımız ve Rektörümüzle beraber bu kitabın lansmanını yaptık. Şuan yine bizim web sitemizde var, izleyebilirsiniz Harput Kalesi’nin 3 boyutlu animasyonunu da biz yaptırdık” dedi. Konuşmaların ardından Elazığlı doktorlar ve Tıp öğrencileri tek tek kendilerini hemşerilerine tanıtarak, etkinliğine katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Program Elazığlı sanatçı Mehmet Demirbağ’ın okuduğu türküler ve halay ile devam etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN