ELFED'ten iftar programı 

ELFED, İstanbul'da iftar programı düzenledi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın da bulunduğu programa, çok sayıda davetli katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da geleneksel olarak yapılan iftar programlarının, 8.cisi gerçekleştirildi. İftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığlı bürokratlar ve iş adamları katıldı.

İÇMELİ: HEMŞEHRİMİZİN MEKÂNINDA BULUŞALIM DEDİK 

ELFED Başkanı Faik İçmeli, iftar programına katılanlara teşekkür etti. İçmeli, “Ülkemiz tüm dünyada olduğu gibi sıkıntılı bir süreçten geçiyor hayat pahalı, enflasyon yüksek. Bazı yerlerden duyuyoruz uçuk menü fiyatları var açıkçası içimize sindiremedik bir beş yıldızı otelden çok lüks bir yerden yapmaktansa bir hemşehrimizin mekânında buluşalım dedik iyi ki de böyle yapmışız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, her alanda, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, Elazığ’a değer katacak olan projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti.  Şerifoğulları, “Bizler şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda şehrimize değer katacak her projemizi hayata geçirebilme adına samimiyetle, gayretle, mücadele içerisindeyiz. Şehrimizin doğu bölgesi maalesef biliyorsunuz atıl durumda kalmıştı buraların gelişebilmesi adına yapmış olduğumuz dekorasyon çalışmaları, park çalışmalarıyla birlikte şehrimiz doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle her alanı, her noktası inşallah güzelleşiyor. Sizler her geldiğinizde ilimize, şehrimizdeki bir değişikliği fark edeceksiniz. Allah nasip ederse Karayolları, Bölge Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğünün taşınması noktasında da atık son noktaya geldik. Artık bu iki projemizi de gerçekleştirdiğimiz takdirde şehrimize daha da güzelleşecek. Bu anlamda özellikle Fuar ve Kongre Merkezimizi inşa ettik. Ramazan ayında da hizmete açtık 30 gün boyunca da Fuar ve Kongre Merkezimizde çok güzel etkinlikleri icra ediyoruz. Konuşmamın başında ifade ettiğim gibi şehrimizin her alanında alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata değer katabileceğimiz projeler hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz ve şehrimiz inşallah çok güzel bir şehir olma yolunda gelişime dönüşümüne katkı sağlayacak projeleri vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirebilme noktasında ekiplerimiz sahada gayretli bir şekilde çalışıyor sizleri inşallah b yaz en güzle şekilde ağırlamayı ümit ediyoruz” şeklinde konuştu. 

ATAŞ: BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Elazığ belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı başarılı çalışmalarından ötürü kutladı. Ataş, “Elazığ’a kim bir çivi çakarsa Allah razı olsun. Elazığ’a her gelişimizde bu değişimi fark ediyoruz, hissediyoruz. Tüm ekibiyle birlikte Belediye Başkanımızı kutluyorum tebrik ediyorum Daha güzel hizmetlerle inşallah buluşmayı Rabbim bize nasip etsin. Ataş, pandemi ile Rusya ve Ukrayna savaşından dolayı, ekonomik olarak zorlukların yaşandığını da dile getirdi. Ataş, “Tüm dünyada olduğu gibi salgın süreci ve devamında 45 gün önce başlayan Rusya ve Ukrayna savaşı neticesinde gerçekten ciddi sıkıntıları yaşıyoruz, sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Gerek enflasyon, gerek hayat pahalılığı. Bu sadece bizim ülkemizde değil tüm dünya ülkelerinin etkilendiği bir süreç. Önümüzdeki günlerde inşallah biz ne sıkıntıları aşmış bir milletiz inanıyorum ki bu sıkıntıları da hep birlikte aşacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN