ELFED Çedene Sohbetlerinin Konuğu Yatırım Uzmanı Mert Başaran oldu 

ELFED Gençlik Kolları Tarafından düzenlenen  'Çedene Sohbetlerinin' Konuğu Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran oldu. Başaran katılımcılara nasıl tasarruf yapılacağı en etkili yatırım yolları hakkında bilgiler verdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ELFED gençlik kolları tarafından düzenlenen  “Çedene Sohbetlerinin” konuğu yatırım ve tasarruf uzmanı Mert başaran oldu. Programa ELFED Yönetim Kurulu temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı. 

AKBIYIK: “SİZLERLE BİR ARAYA GELMEKTEN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUZ” 

Programın açılış konuşmasını yapan ELFED Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akbıyık, “Değerli katılımcılar, saygıdeğer ELFED Yönetim Kurulu üyeleri , Sevgili öğrenciler; Hepinizin bildiği üzere, ELFED Gençlik Kolları olarak yeni dönemdeki ilk Çedene Sohbetimizi gerçekleştiriyoruz. Bu özel etkinlikte sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugün burada, sadece bilgi ve deneyimlerini paylaşmak için değil, aynı zamanda gençlerin finansal özgürlüğüne kavuşmalarını sağlamak ve geleceklerine yön vermek için bizlerle birlikte olan sayın Mert Başaran’a hoş geldiniz diyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, bizlere kapılarını açan Bostancı Final Okulları'na ve Mete Murat Hocamıza etkinliğin her aşamasında destek olan yönetim kurulumuza, gençlik kolları ekibimize, Genel Başkanımız Kazım Gökhan Elgin’e ve Onursal Başkanımız Faik İçmeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarımız Dilek İçmeli Özgirgin ve Yunus Emre Sertdemir’e şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki süreçte, ELFED Gençlik Kolları olarak, gençlerimizin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik birçok etkinlik düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu yolda sizlerin de desteği ve katılımı bizler için çok değerli. Tekrardan bu etkinliği mümkün kılan herkese ve bu sohbete katılım gösteren her birinize teşekkür ediyoruz.” dedi. Yatırım ve tasarruf uzmanı Mert Başaran katılımcılara nasıl tasarruf yapılacağı en etkili yatırım yolları hakkında bilgiler verdi. Program soru cevap kısmı ile devam etti. 

ELAZIĞSPOR FORMASI TAKDİM EDİLDİ 

Programın sonunda Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran'a, ELFED Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dilek İçmeli Özgirgin tarafından plaket, ELFED Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akbıyık ve  ELFED Gençlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre Sertdemir’e Elazığspor forması takdim edildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN