Milletvekili Demirbağ, OSB'de incelemelerde bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Sezer Kuru Gıda Üretim Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan üretim tesislerinde üretilen ve yurt dışına ihraç edilen kuru gıda ve pekmez üretimi hakkında bilgi alan Demirbağ, Elazığ’a döviz girdisi sağlayan ve istihdama katkı sunan İşletmeci Mehmet Sezeroğlu’na başarılar diledi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “ÜRETİCİLERİMİZ DE KAZANIYOR”

Milletvekili Demirbağ; “Bugün Paşa kardeşimizi ziyarete geldik. Yıllardır güzel işler yapıyor. Yaptığı ürünleri de ki özellikle karadut pekmezi başta olmak üzere yurt dışına ihraç ediyor; Avrupa’ya ve Amerika’ya. Hem de Türkiye’deki fiyatların çok çok üzerinde fiyatlarla. Dolayısıyla kendilerini, yaptıkları bu güzel işlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hem üreticinin ürünleri en iyi şekilde değerlendiriliyor, hem de insanlığın ihtiyacı olan besinleri hem kuru gıda olarak, hem de pekmez olarak sunuluyor. Kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.

“SAYIN VEKİLİMİZ DEMİRBAĞ, HER KONUDA ÜRETİCİNİN YANINDA OLUYOR”

Sezer Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sezeroğlu da Milletvekili Demirbağ’a teşekkür ederek; “Biz 2012 yılından itibaren Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veriyoruz. Ürünlerimizi yurt dışına ihraç ediyoruz. Yurt içinde de satışlarımız oluyor. Sayın vekilimiz de üretici olarak bizlere destek oluyor. Kendileri her konuda üreticinin yanındadır.”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN