Milletvekili Keleş, Elazığ'da ziyaretlerini sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği ile Şehrülaziz El-Aziz Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş elazığ’da temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Keleş Şehit aileleri ve malul gaziler yardımlaşma derneği ile Şehrülaziz el-aziz engelsiz sosyal yaşam ve yardımlaşma derneğini ziyaret etti. 

İlk durağı Şehit aileleri ve malul gaziler yardımlaşma derneği olan milletvekili keleş dernek başkanı ve üyeleri ile buluştu. Sorun ve talepleri dinleyen Milletvekili Keleş, “gazilerimiz ve şehitlerimiz bizim için çok değerli” dedi. Elazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Cankara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Keleş’in bir diğer durağı Şehrülaziz El-Aziz Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneği oldu. Dernek başkanı ve üyeleri ile buluşan Keleş talepleri dinledi. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, toplumdaki derneklerimizi ziyaret ederek onların talep ve sorunlarını yerinde dinleyip çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Şehrülaziz El-Aziz Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mert Erol Turmuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN