Kursiyerlerden çini sergisi

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası'nda eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput'ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 12 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla açılan sergide, Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim alan hanımların kendi el emekleri olan çini ürünler sergileniyor.

Kursiyerlerden çini sergisi

İçerisinde tablo, dekorasyon ürünleri, çeşitli mutfak eşyaları ve sunumlukların yer aldığı sergide, vatandaşlarımız bir yandan sergiyi dolaşırken bir yandan da beğendikleri ürünleri satın alabilecekler.
Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünleri, 15 – 26 Haziran tarihleri arasında Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda pazar günü hariç haftanın 6 günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kursiyerlerden çini sergisi

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığlı vatandaşları el emeği ürünleri görmeye davet etti.

Kursiyerlerden çini sergisi

Bilginoğlu, “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları Gönül Belediyeciliği çalışmaları kapsamında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Gençlerimize, kadınlarımıza ve sporcularımıza verdiği destekler herkes tarafından takdir topluyor. Elazığ’ımızın göz bebeği Harput’umuz; Belediyemizin Basın Müzesi, Kürsübaşı Müzesi ve Harput Sergi Salonu ile birlikte mükemmel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Kursiyerlerden çini sergisi

Hilalkent Sosyal Hizmet Bina’mızda kursa devam eden kadınlarımız, Belediyemizin verdiği destek ve Halk Eğitim Merkezi’ndeki usta öğreticilerden aldıkları eğitim ile Harput Sergi Salonu’nda ortaya koydukları el emeği göz nuru ürünleri vatandaşlarımızın beğenisine sunulmaya başlandı. Bütün vatandaşlarımızı 15 -26 Haziran tarihleri arasında Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda haftanın 6 günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında birbirinden güzel ürünleri görmeye davet ediyorum. Serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kursiyerlerden çini sergisi

Kursiyerlerden çini sergisi

Kursiyerlerden çini sergisi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN