Nazif Bilginoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Nazif Bilginoğlu Haberleri

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Öğrencilerin Kamera ve Fotoğraf eğitimi almalarını sağlayacak olan Atölye Elazığ İmam Hatip Ortaokulu’nda açıldı 

Mevlana’yı anma programı iptal edildi 

Elazığ Belediyesinin 20 Ekim Cuma günü düzenleyeceği Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı Milli Yas sebebiyle iptal edildi. 

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), çalışmalarını sürdürüyor.

Asel Derneği’nden Aşure Günü programı 

Muharrem ayı dolayısıyla Asel Derneği kolları sıvadı. Dernek üyeleri tarafından hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.  

Kursiyerlerden çini sergisi

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput’ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 12 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 18 Mart programı düzenlendi 

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde bir program gerçekleştirildi. 

Selçuk Bayraktar’dan Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırına ziyaret

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Elazığ’da da şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin travma izlerini gidermek için Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Kursiyerlere katılım belgeleri verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) vatandaşlara eğitim, sanat ve kültürel gelişim alanlarında katkı sağlayacak eğitimlerine devam ediyor.

Elazığ’da Robotik Kodlama Atölyesi açıldı 

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulunda “Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde” adlı proje kapsamında robotik ve kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. 

Duayen isim Celal Özer’e vefa gecesi 

Elazığ Belediyesi ile Çaydaçıra Musiki Derneği, Elazığ mahalli müziğinin usta ismi Celal Özer için vefa gecesi düzenledi. 

Elazığ Belediyesi’nden klarnet ustası Yusuf Kamaç’a vefa 

Elazığ musikisine önemli katkılar sunan Klarnetçi Yusuf Kamaç, vefatının 25’inci yıl dönümünde anıldı. 

Osman Bulut’a vefa programı düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer projesi kapsamında Harput musikisinin usta ismi Osman Bulut’a vefa programı düzenlendi.

Harput Unesco Yolunda sergisi açıldı 

Tarihi kent Harput’ta ‘Harput Unesco Yolunda’ fotoğraf sergisi açıldı. 

Edebiyat Atölyesi şairleri şiirlerini seslendirdi 

Elazığ Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’nin şiir, hikâye, deneme ve roman alanlarında gençleri yazarlığa yönlendirmek ve edebi yazılım dillerini geliştirmek amacıyla düzenlediği “Yazarlık Atölyesi” Şiir Dinletisi'yle son buldu. 

Elazığ Belediyesi İle TYB İşbirliğiyle Yazarlık Atölyesi 

Elazığ Belediyesi ile Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi tarafından hayata geçirilen “Yazarlık Atölyesi” projesi kapsamında verilen eğitimler devam ediyor. 

Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Elazığ Belediyesi tarafından kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkileri geliştirmek ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Ödül töreni düzenlendi 

Elazığ Bilim Merkezi’nde “Geleceğin Mühendisleri Tasarımlarını Yarıştırıyor” proje yarışmasının sergi ve ödül töreninin üçüncüsü yapıldı. Törene il protokolünden isimlerde katılım sağladı. 

Sahada Kitap Var Projesi ödül töreni gerçekleştirildi 

Amatör Spor Kulüpleri sporcularına yönelik düzenlenen “Sahada Kitap Var” projesinin ödül töreni gerçekleştirildi. 

13. Uluslararası Çaydaçıra Film ve Sanat Festivali başladı 

Elazığ'da "13. Uluslararası Çaydaçıra Film ve Sanat Festivali"nin açılış galası gerçekleştirildi. Elazığ Kültür ve Sanat Derneğince bir otelde düzenlenen festivalin açılış galası sinema, dizi ve tiyatro oyuncusunun ve yönetmenlerin katılımıyla yapıldı.