Eğitim Bir Sen genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz'da katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından, Kültür Park Mamüratül Aziz Salonunda Genişletilmiş İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz, Memur Sen İl temsilcisi Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Haluk Aras yönetim kurulu ve ilçe başkanları katıldı. 

Eğitim Bir Sen Elazığ 2 No’lu Şube Başkanı Haluk Aras akademik personeller ve üniversite atama kriterlerinde yaşanan sorulara değindi. Memur Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen 1 No’lu Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi Elazığ’da eğitim noktasında yapılan ve yapılacak faaliyetlere değindi. Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Efe toplu sözleşme sürecine güzel bir hazırlık yaptıklarını ifade etti. Genişletilmiş il divan toplantısı görevi devreden eski ilçe başkanlarına plaket takdimi ve soru cevap kısmı ile son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN